Her fester norske Hanneli med superstjernene

Bloggeren på toppen av gjestelista under moteuka i New York.

GOD STEMNING: Etter festen la Hanneli ut bilde av seg selv på Instagram med Nicole Kidman og Naomie Harris, kjent fra «Skyfall». Senere inntok hun dansegulvet med Pharrell Williams (t.h.). Foto: Faksimile Instagram/All Over Press
GOD STEMNING: Etter festen la Hanneli ut bilde av seg selv på Instagram med Nicole Kidman og Naomie Harris, kjent fra «Skyfall». Senere inntok hun dansegulvet med Pharrell Williams (t.h.). Foto: Faksimile Instagram/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norske modellen, bloggeren og trendsetteren Hanneli Mustaparta (31) er blitt en superstjerne i New York etter at hun flyttet over Atlanteren i 2007. Når moteuka går av stabelen i verdensmetropolen står hun på toppen av alle gjestelister.

Hanneli er samboer med musikeren Espen Lind (42) og paret bor fortsatt deler av året i et hus de eier i Son, Akershus. Men under moteuka har hun fullt program i New York.

Mustaparta, som er oppvokst i Bærum, er offisiell Tumblr-blogger for Calvin Klein og var selvfølgelig på plass under motehusets catwalkvisning torsdag forrige uke. Ved inngangen ble Nicole Kidman (46) påkjørt av en fotograf på sykkel. Men etterpå ble det arrangert etterfest og der fant de to skjønnhetene tonen.

På Instagram-kontoen sin la Hanneli ut bilde av seg selv med Kidman og Bond-baben Naomie Harris (37).

– En helt vanlig jentekveld, skrev hun ironisk.

Har funnet sin plass

Senere på kvelden slo hun seg løs på dansegulvet med superrapperen Pharrell Williams (40), som har ligger på toppen av VG-lista i ukevis med hiten «Blurred Lines». Heldigvis var dansingen langt mindre dristig enn Miley Cyrus' (19) show til samme sang.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer