Her fester Didrik med MGP-flørtene

Kuppet festen med knallblå briller. Se video!

FESTET SAMMEN: Tirsdag var Didrik Solli-Tangen og tyske Lena Meyer-Landrut æresgjester da Anna Bergendahl og den svenske delegasjonen holdt semifinale-fest på Grims Grenka.  Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures
FESTET SAMMEN: Tirsdag var Didrik Solli-Tangen og tyske Lena Meyer-Landrut æresgjester da Anna Bergendahl og den svenske delegasjonen holdt semifinale-fest på Grims Grenka. Foto: Glenn Svendsen / Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Se videointervju med Didrik Solli-Tangen nederst i saken!

Tirsdag kveld var Didrik Solli-Tangen (22) æresgjest, da den svenske delegasjonen holdt et privat Eurovision semifinale-arrangement på fasjonable Grims Grenka hotell i Oslo.

Det var Sveriges MGP-håp, Anna Bergendahl (18), som var vertinne for festen, mens tyske Lena Meyer-Landrut (19) var den andre æresgjesten.

Ironisk nok har Didrik allerede rukket å bli «koblet opp» mot begge Eurovision-skjønnhetene - Anna etter en båttur på 17. mai, og Lena etter at han var med og feiret bursdagen hennes søndag.

Både nordmannen og jentene har imidlertid avkreftet romanseryktene, og under tirsdagens fest smilte og lo de til pressen, og beviste at de kun er gode venner.


Den norske finalisten var i kjempehumør da han ankom hotellet, og stjal all oppmerksomhet fra de kvinnelige deltagerne da han skred ut av Eurovision-bussen iført et par oppsiktsvekkende knallblå briller, brun skinnjakke og jeans.

22-åringen har lenge hatt en forkjærlighet for spesielle briller, og har tidligere lagt ut flere bilder på sin bloggside hvor han er iført ulike varianter.

Ifølge Didrik var det imidlertid ingen spesiell grunn til at han tok på seg de knallblå brillene tirsdag.

- Det som er greia med de her er at jeg mista de i bakken, og så sprakk glasset på solbrillene. Så tok jeg glassene ut og tenkte at jeg må jo kunne bruke de til noe. Så det er ikke en veldig komplisert historie egentlig, humret han til Seher.no.

Det har vært et stort press på den norske finalisten den siste uken, og det blir ikke mindre frem mot finalen lørdag. Dermed blir det heller ikke særlig mye tid til avslappning.

Ifølge Didrik klarer han likevel å koble av fra MGP-sirkuset når han må.

-  Ja, kobler jeg av? Det er spørsmålet. Jeg gjør nok det, og det tror jeg er viktig også. Så fort jeg legger huet på puta, slokner jeg ganske kjapt, og da er jeg ganske avkobla. Og så har vi det mye moro med det vi driver med, så da kobler jeg også av, og det er godt, sier han. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Skammer meg ikke over arret

Se videointervju med Didrik Solli-Tangen nedenfor:[obj:media:8654]