Her fester Bieber i Oslo

Men han dro da gjestene begynte å ta bilder av han.

Publisert
Sist oppdatert

Det blir fort liv i Norges hovedstad når selveste Justin Bieber (22) med crew gjester byen.

Ryktene om at superstjerna var kommet til Oslo begynte å svirre allerede torsdag, da Justins dansere ankom byen med både buss og fly.

Hovedpersonen selv dukket ikke opp før et privatfly landet halv to, natt til fredag.

Festet på Tjuvholmen og Solli plass

Hva Justin Bieber tok seg til etter han landet er det ingen som vet. Rykter gikk om at han skulle ha vist seg i Karl Johans gate og på Operaen, før noen visstnok hadde sett han på en bensinstasjon på vei ut mot Fornebu og Telenor Arena. Ingen av disse ryktene ble bekreftet.

Først kl 21 fredag kveld gikk en tilsynelatende fornøyd Justin Bieber på scenen i Telenor Arena, og fikk terningkast fem fra Dagbladets anmelder.

Etter konserten vinket Bieber fra et vindu på Telenor Arena til den store fanskaren som holdt på å forlate konsertarenaen.

Deretter dro superstjerna til sitt hemmelige bosted utenfor Oslo.

Fredag kveld kunne nemlig Dagbladet avsløre at Bieber ikke bor på hotell som forventet. Han har nemlig leid seg et hus utenfor sentrum.

Seinere på natta ble 22-åringen observert på utestedet BAR Tjuvholmen sammen med noen av danserne sine. Etter kort tid dro han videre til utestedet Sirkus på Solli plass.

Saken fortsetter under bildet.

SPILTE FOR BIEBER: Den norske DJen Thomas De Kinder Haakonsen spilte på utestedet Sirkus i Oslo fredag, sammen med Justin Biebers offisielle turné-DJ. Bieber (i grå hettegenser) kom en kjapp tur innom klubben.  Foto: Thomas De Kinder Haakonsen/ Privat
SPILTE FOR BIEBER: Den norske DJen Thomas De Kinder Haakonsen spilte på utestedet Sirkus i Oslo fredag, sammen med Justin Biebers offisielle turné-DJ. Bieber (i grå hettegenser) kom en kjapp tur innom klubben. Foto: Thomas De Kinder Haakonsen/ Privat Vis mer

Thomas De Kinder Haakonsen (27), som går under navnet «DJ Kinder», spilte på afterpartyet der sammen med Biebers turné-DJ Tay James etter konserten fredag. Da Bieber ankom utestedet med crewet sitt i 00.30-tiden, fikk Haakonsen tatt et bilde av ham.

- Han hang ut på VIP-avdelingen en stund, men gjestene gikk selvfølgelig av hengslene da de så han, så besøket ble ganske kortvarig, forteller «DJ Kinder».

Se video av Justin Bieber ute på byen i Oslo øverst i saken!

Heller ikke på Sirkus ble Bieber altså værende lenge, da utestedet var opplyst og alle gjestene begynte å ta bilde av han.

Kanskje hadde superstjerna fått nok av alkohol og festing allerede under konserten. Dagbladet fikk fredag tilgang til Justin Biebers raider med krav til hva han ville ha bak scenen, hvor tequila-flasker til tusenlapper var ett av kravene.

Dynket norske Mona i vann

Dagbladet møter Mona Berntsen (26) og flere av Biebers dansere i lobbyen på The Thief lørdag formiddag. Berntsen er ordknapp, men sier at de skal løpe litt rundt i Oslo lørdag før konserten.

Hun kunne ikke si hvorvidt Bieber skan være med eller ei, før hun og flere dansere satte seg i en taxi og forlot Tjuvholmen.

Bieber avsluttet nok en gang en norgeskonsert på fuktig vis i går kveld.

Kanadierens konsert på Chateau Neuf i fjor gikk inn i den bieberske historieboka, da artisten rasende forlot scenen etter kun få låter.

Den gang skal vannsøl på scenen ha vært medvirkende årsak til den kjappe exiten.

Bieber later imidlertid ikke til å ha vannskrekk. Til tonene av superhiten «Sorry» fosset vann ned på scenen, slik at både Bieber og danserne hans ble klissvåte.

22-åringen avsluttet konserten med å klemme alle danserne sine, og spesielt elleville ble publikum da turen kom til norske Berntsen.

Berntsen var iført en hvit t-skjorte med det norske flagget på, og da Bieber hørte jubelbruset fra publikum ga han sin norske danser en ekstra lang klem.

Deretter la han henne ned på scenegulvet, og dynket henne i vann sammen med de andre danserne.

Totalt var 24 000 publikummere til stede i Telenor Arena i kveld for å se Biebers show.

I kveld gjentar han prestasjonen foran nye 24 000 publikummere, før turen går videre til Finland og Helsinki, der han også skal gjøre to store konserter.

Saken ble opprinnelig publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Anne Hathaway falt på babymagen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer