<strong>SOMMERIDYLL:</strong> (F.v.) Megan Fox leker med ektemannen Brian Austin Green i vannet utenfor Hawaii, mens popartisten Selena Gomez flørter heftig med kjæresten Selena Gomez på samme sted. Filmstjernen Gerard Butler foretrekker å teste surfebrettet i Malibu
SOMMERIDYLL: (F.v.) Megan Fox leker med ektemannen Brian Austin Green i vannet utenfor Hawaii, mens popartisten Selena Gomez flørter heftig med kjæresten Selena Gomez på samme sted. Filmstjernen Gerard Butler foretrekker å teste surfebrettet i Malibu Vis mer

Her ferierer kjendisene i sommer

Se hvor du kan møte stjernene!

Publisert
Sist oppdatert
Se bilder fra kjendisenes ferieturer og finn ut hvor de har reist i bildespesialen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Flere av verdens mest kjente filmstjerner, musikere, fotballstjerner og modeller er for lengst i gang med sommerferien, og som for mange nordmenn er det strendene under varme himmelstrøk som lokker mest  for de fleste.

Den tidligere «Transformers»-stjernen Megan Fox og popartisten Selena Gomez har begge tatt med sine berømte kjærester Brian Austin Green og Justin Bieber til Hawaii.

Og begge parene så ut til å trives svært godt i de romantiske omgivelsene, der de flørtet hett med hverandre i bølgene.

Men også europeiske strender er en hit blant mange av kjendisene. Popartisten Avril Lavigne, modellen Katie Price og fotballstjernen Fernando Torres er bare noen av de kjente personene som har lagt sommerferien til vår verdensdel.

Se bilder fra kjendisenes ferieturer og finn ut hvor de har reist i bildespesialen nederst i artikkelen!
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Skjegg, som de ligner!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer