Justin Bieber og Hailey Baldwin:

Her feirer de forlovelsen sin

Turtelduene stakk til sjøs like etter den store kunngjøringen.

FORELSKET: Her går Hailey Baldwin og Justin Bieber i land etter å ha tilbrakt en deilig dag med sol og sjøbris. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Her går Hailey Baldwin og Justin Bieber i land etter å ha tilbrakt en deilig dag med sol og sjøbris. Foto: NTB Scanpix Vis mer

For halvannen uke siden kom nyheten om at Justin Bieber (24) hadde fridd og fått ja av modellkjæresten Hailey Baldwin (21).

Internett har stått på hodet siden popstjernens forlovelse, og mange ungpiker fikk hjertene sine knust nå som de vet at artisten planlegger bryllup.

Det romantiske frieriet skjedde lørdag 7. juli på en restaurant på Bahamas.

Like før Bieber gikk ned på ett kne, skal sikkerhetsteamet hans ha bedt alle restaurantgjestene legge bort telefonene sine fordi noe spesielt var i fred med å skje. Deretter skal kjekkasen ha bedt om Baldwins hånd foran hele sulamitten, ifølge TMZ.

Koste seg i bølgene

I dagene etter frieriet feiret turtelduene forlovelsen på den eksotiske øya.

Her ble de blant annet observert på båttur, og duoen virket begge å være i strålende humør da de forlot båten etter en deilig dag på sjøen.

Begge to var avslappet kledd. Hailey viste frem sin veldreide kropp med en kort singlet og sine lange modellbein i en avklippet jeansshorts. Bieber hadde også shorts og en stripete t-skjorte, samt et skjerf knyttet rundt hodet.

Saken fortsetter under bildet.

SOL OG SOMMER: Her nyter duoen sine første dager som nyforlovede. Foto: NTB Scanpix
SOL OG SOMMER: Her nyter duoen sine første dager som nyforlovede. Foto: NTB Scanpix Vis mer
LYKKELIGE: Justin og Hailey smilte fra øre til øre på Bahamas. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Justin og Hailey smilte fra øre til øre på Bahamas. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Svindyr ring

Selv om forlovelsen kanskje kom som en overraskelse på mange, ettersom Bieber og Baldwin nylig fant tilbake til hverandre, så skal det hele være nøye planlagt fra popstjernens side.

Dette avslører Jack Solow, eieren av den eksklusive designbutikken Solow & Co. i New York, til TMZ.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on

- Han forteller oss at han opprinnelig møtte Justin Bieber gjennom manageren hans, Scooter Braun, som er en nær familievenn. Og for noen uker siden kontaktet Bieber ham igjen angående å kjøpe en ring, skriver nettstedet.

«Boyfriend»-stjernen skal ha valgt en stor ovalformet diamant på mellom seks og ti karat. Ringen ble levert til artistens hotellrom i New York personlig av Jack Solow like før Justin og Hailey reiste til Bahamas.

Videre skriver TMZ at forlovelsesringen kostet rundt en halv million dollar. Noe som tilsvarer like over fire millioner kroner.

Bieber skal også ha kontaktet Haileys far, Hollywood-stjernen Stephen Baldwin (52), for å be om datterens hånd før han gikk ned på kne.

Saken fortsetter under bildet.

BLING BLING: Her er Haileys forlovelsesring. Den skal ha kostet rundt fire millioner kroner. Foto: NTB Scanpix
BLING BLING: Her er Haileys forlovelsesring. Den skal ha kostet rundt fire millioner kroner. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Liten og intim seremoni

Selv om det er knappe to uker siden forlovelsen ble kjent, skal ikke superparet ligge på latsiden når det gjelder forberedelser til den store dagen.

- Justin og Hailey har allerede begynt å planlegge bryllupet og de ønsker å ha en kort forlovelse. De vil gifte seg neste år i en liten og intim seremoni, fortalte en kilde til E! News sist uke.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on

- Begge familiene deres vil være veldig involverte i prosessen, og de ønsker ikke å lage en stor deal ut av feiringen. Det kommer ikke til å bli et gigantisk bryllup av noe slag, fortsatte kilden.

Dette bekreftet også en annen venn av popstjernen til People:

- Slik de ser det nå, så ønsker de seg en liten vielse med familiene sine. De planlegger ikke et stort kjendisbryllup. De gifter seg av kjærlighet og ønsker ikke å ha et flashy bryllup.

Baldwin skal også ha klare meninger om hvordan kjolen skal være.

- Hun har begynt å uttrykke sine ideer og visjoner for hvordan brudekjolen skal se ut med stylist-teamet sitt, delte vennen videre.

LES OGSÅ: Hyller kjæresten etter operasjonen