Her får Top Model-jentene hakeslepp

- Vi sitter der i pysjen, og så kommer disse fire inn... Se video!

SEOGHØR.NO: Seoghør.no kunne i august avsløre de 14 jentene som i årets første episode av «Top Model» blir plukket ut til å prøve lykken som modeller i den amerikanske byen Los Angeles.

Men jentene er ikke de eneste som vil kjempe om seieren i TV3-serien, som ledes av den tidligere supermodellen Siri Tollerød (25).

Hakeslepp

Allerede i den første episoden - som du kan se klipp fra øverst i saken - får nemlig jentene selskap av fire nye norske deltagere, som til daglig bor i Los Angeles.

Nyheten gir flere av jentene hakeslepp.

Her kan du se bildespesial med de 14 Top Model-finalistene som blir plukket ut i Norge.

- Jeg ble veldig sjokka da det plutselig kom fire jenter vandrende inn. Vi satt der jo i pysjen og var svette og slitne etter en lang flytur, mens de var sminka og så veldig «freshe» ut.

- Jeg tenkte at det var vanskelig nok da vi var 14, men at det kom til å bli veldig tøft å prøve å vinne mot 17 jenter, sier Ine Merethe Ripsrud (21) fra Oslo til Seoghør.no.

Gråt flere ganger
Og Top Model-jentenes tilværelse ble raskt en trykkoker av følelser.

- Jeg hadde blitt advart på forhånd at det det ville bli en berg-og-dalbane av følelser og det ble det. Jeg hadde sagt til meg selv at jeg ikke skulle gråte på TV, men jeg gråt både av glede og sorg. Jeg gruer meg til å se det igjen, sier Ine.

«Top Model» har premiere på TV3 16. september.

LES OGSÅ: Dag Erik Pedersens datter klar for «Top Model»