Her får Storhøi oppfylt sin store drøm

«Chicago»-stjernen tok Seoghør.nos utfordring på strak arm.

SEOGHØR.NO: Dennis Storhøi (54) er i dag en av Norges mest populære skuespillere, med suksess på TV i NRK-dramaet «Kampen om Tungtvannet».

Snart er han også premiereklar som den sleipe kjendisadvokaten Billy i musikalen «Chicago», som fra og med neste uke spilles på Oslo Nye.

VELVILLIG INTERVJUOBJEKT: Hilde Louise Asbjørnsen lot seg velvillig intervjue av Dennis Storhøi. Foto: Henning Jensen, Se og Hør
VELVILLIG INTERVJUOBJEKT: Hilde Louise Asbjørnsen lot seg velvillig intervjue av Dennis Storhøi. Foto: Henning Jensen, Se og Hør Vis mer

Se Dennis vise sitt skjulte talent i videoen øverst i saken!

Men det var ingen selvfølge at han skulle bli skuespiller da han vokste opp i Fredrikstad. Dennis tilbragte nemlig ett år på lærerskolen mens han ventet på å komme inn på Teaterhøyskolen.

I denne tiden hadde han også en hemmelig drøm om å bli journalist – i fall det ikke ble noe av skuespillerkarrieren.

- Jeg visste aldri om jeg kom inn på teaterskolen. Da var i hvert fall lærerhøyskolen én ting, også tror jeg at jeg hadde valgt journalistikk etterhvert. Jeg var veldig interessert i journalistikk på den tiden, sier han til Seoghør.no.

Dennis var derfor ikke vond å be, da Seoghør.no utfordret ham til å prøve seg som journalist – med skuespillerkollega Hilde Louise Asbjørnsen (38) som velvillig intervjuobjekt.

Hvordan det gikk da Storhøi intervjuet Asbjørnsen, ser du i videoen øverst i saken!

«Chicago» har premiere 22. januar på Oslo Nye.

LES OGSÅ: - Jeg måtte gå noen runder med meg selv