SMERTEFRITT: – Det var ikke vondt å ta behandlingen, og jeg hadde heller ikke smerter etterpå, forteller Petter Pilgaard som her får utført hårtransplantasjon på Poseidon-Klinikken i Oslo. Foto: Se og Hør
SMERTEFRITT: – Det var ikke vondt å ta behandlingen, og jeg hadde heller ikke smerter etterpå, forteller Petter Pilgaard som her får utført hårtransplantasjon på Poseidon-Klinikken i Oslo. Foto: Se og Hør Vis mer

Her får Petter Pilgaard selvtilliten tilbake

- Nå kan jeg se meg i speilet uten å være stresset.

Publisert

SEOGHØR.NO: Petter Pilgaard (34) har fått tilbake selvtilliten etter vellykket hårtransplantasjon.

– Jeg vet hvor mye håret betyr for Petter. Derfor er jeg veldig glad og stolt over det valget han har tatt! sier Wenche Pilgaard Mark (61).

Vi sitter ved kjøkkenbordet hjemme i Lommedalen i Bærum. Mamma Wenche serverer kaffe og godteri til sønnen Petter, som er på besøk for å vise moren hvor fin han er blitt etter at han tok hårtransplantasjon.

Hårtransplanstasjonen ble gjort i sammenheng med New Cell-behandling med stamceller.

FØR: – Jeg orket ikke tanken på å leve et liv uten hår. Derfor valgte jeg å gjøre noe med hårtapet, sa Petter før han tok behandlingen. Foto: Se og Hør
FØR: – Jeg orket ikke tanken på å leve et liv uten hår. Derfor valgte jeg å gjøre noe med hårtapet, sa Petter før han tok behandlingen. Foto: Se og Hør Vis mer


– Se, mamma – det er mitt eget hår som vokser igjen. Ser du at det er blitt tykkere og at hårkvaliteten er bedre? Nå kan jeg se meg i speilet uten å være stresset, sier Petter og viser fram panneluggen.

Saken fortsetter under bildet.


Han ble rikskjendis i Norge da han vant den omstridte realityserien «Paradise Hotel» i 2009. Petter har i alle år framstått som utadvendt og selvsikker.

Sannheten har vært en helt annen. Han har i flere år hatt store komplekser for hårtapet:

– Jeg er en veldig forfengelig person. Det skal ingen ta fra meg. Det er flere år siden jeg begynte å miste håret, og det har plaget meg i lang tid.

STOLT MAMMA: Wenche Pilgaard Mark er glad for at sønnen Petter har tatt hårtransplantasjon for å stoppe hårtapet. Foto: Se og Hør
STOLT MAMMA: Wenche Pilgaard Mark er glad for at sønnen Petter har tatt hårtransplantasjon for å stoppe hårtapet. Foto: Se og Hør Vis mer

- Jeg har to gode venner som fikk utført hårtransplantasjon. Jeg var ikke i tvil om at det var midt i blinken også for meg da jeg så hvilket flott resultat de hadde oppnådd.


– Kameratene mine har ofte irritert seg over at jeg går på toalettet hele tiden mens vi er ute på byen. Sannheten er at jeg gikk på badet hver halvtime for å sjekke i speilet om håret lå riktig så ikke vikene skulle være synlige, forteller Petter.

– Det er voksent, modig og flott av Petter å stå fram med dette. Det er et tema som jeg vet mange synes det er vanskelig å snakke om. Det er ingen skam å gjøre noe med hårtapet når man ser hvor fint resultatet blir, sier mamma Wenche.

Saken fortsetter under bildet.


– Ja, jenter som blir med meg hjem får nå lov til å lugge meg. Det var helt utenkelig for noen år siden, sier Petter – som fortsatt er ungkar to og et halvt år etter at det ble slutt med stylistkjæresten Mari Haugersveen.

– Jeg er ikke moden for å binde meg ennå. Jeg passer nok best som singel, men jeg synes det er veldig hyggelig at jenter kommer bort til meg og gir komplimenter for håret. Til og med den kvinnelige frisøren min gir meg skryt!

LES OGSÅ: Bombardert med egg etter kvinnehets

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer