Her får Northug sjekke-hjelp av Triana

Triana Iglesias råder Petter Northug til å bruke humor for å sjekke damer.

FIKK HJELP: Petter Northug får noen råd til hvordan han skal sjekke damer av Triana Iglesias.  Foto: Northug TV
FIKK HJELP: Petter Northug får noen råd til hvordan han skal sjekke damer av Triana Iglesias. Foto: Northug TV Vis mer

SEOGHØR.NO: Til tross for all suksessen er Petter Northug (29) fortsatt singel. Nylig fikk han beskjed av statsminister Erna Solberg om å få seg en annen dame til å ta vare på ham enn moren.

For å få litt hjelp har Northug invitert programleder og modell Triana Iglesias til sin serie «I stolen med Petter» på sin nye web-kanal Northug TV.

- Jeg har gledet meg i flere år til å møte deg, sier Northug og blir tydelig flau når han ber skjønnheten om sjekketriks.

- Jeg vet ikke om sjekketriks funker på meg. Man må prøve å sjarmere meg og det gjør man med humor. Også må man ha noe til felles, sier Iglesias.

Deler treningsdagbok og videoer

Det var i september nyheten kom om at Northug skulle lansere sin egen TV-kanal. På Northug TV kommer skiesset med en blanding av underholdning og treningstips.

- Det er mye man vil formidle. Og jeg tror vi har mange spennende tanker å dele med folket. Da tenker jeg ikke bare på langrennstips og teknikkvideoer, men vi ønsker også å komme med litt humor. Gi et innblikk i hvordan min hverdag er, sa Northug til VG.

ATTRAKTIV: Damene svermer etter Petter Northug, som nå får sjekkehjelp av programleder Triana Iglesias.
ATTRAKTIV: Damene svermer etter Petter Northug, som nå får sjekkehjelp av programleder Triana Iglesias. Vis mer

LES OGSÅ: Her gjør Edel seksuelt fremstøt mot Northug