STRÅLENDE HUMØR: Søndag feiret Mette-Marit 40 år med gudstjeneste i Dronningparken. Foto: Espen Solli/Se og Hør
STRÅLENDE HUMØR: Søndag feiret Mette-Marit 40 år med gudstjeneste i Dronningparken. Foto: Espen Solli/Se og HørVis mer

Her får Mette-Marit kake på døra

P3Morgen fikk feire kronprinsessens 40-årsdag inne på Skaugum.

SEOGHØR.NO: Mandag fyller Norges kronprinsesse Mette-Marit 40 år. Bursdagen ble markert søndag med en utendørs gudstjeneste i Dronningparken like bak Slottet i Oslo. Til stede sammen med jubilanten var både kong Harald (76), dronning Sonja (76), kronprins Haakon (40), samt prinsesse Märtha Louise (41) og Ari Behn (40).

Men det er ikke bare kongefamilien som tar seg tid til å feire at kronprinsessen nå har beveget seg over i 40-årene. P3Morgen, med blant andre programleder Live Nelvik (30) i førersetet, bestemte seg nemlig for å gi Mette-Marit en liten oppmerksomhet på den store dagen.

«I morgen tidlig, @CrownPrincessMM, kommer @p3morgen med kake til deg. Kom ut en tur a! Vi elsker usminkede kronprinsesser i morgenkåpe», skrev Nelvik på Twitter til kronprinsessen søndag.

Senere kom svaret fra Mette-Marit, som var langt fra avvisende til det planlagte besøket fra av Live Nelvik & co.

«Bare kom dere. Jeg er veldig glad i kake og iskaffe mocca», svarte bursdagsbarnet, etterfulgt av et smiletegn.

Som sagt, så gjort. Mandag morgen dukket det opp et bilde av en smilende reporter Line Elvåshagen og Mette-Marit, der kronprinsessen samtidig takket for overraskelsen.

«Her er Line og jeg. Takk for kake», skrev 40-åringen.

Her kan du høre hele innslaget fra p3morgens bursdagsfeiring med Mette-Marit (ekstern lenke).

Til Seoghør.no legger ikke Live Nelvik skjul på at hun synes det er stas at P3Morgen fikk et eksklusivt møte med kronprinsfamilien.

- Ronny Brede Aase og jeg måtte rett og slett legge oss ned på gulvet i studioet etter praten med Mette Marit. Så stort og rørende var det å få være med på bursdagsfeiringen til selveste kronprinsessen. Line fikk jo komme inn på Skaugum der de spiste brownies som kronprinsen selv hadde laget, forteller hun ivrig.

Den populære radio- og TV-profilen er full av lovord om møtet og måten deres reporter ble tatt imot på.

- Stemningen var varm og høyst personlig, og jeg tror nok at dette innslaget varmet hele det norske folks hjerter på morgenkvisten. For en fantastisk kongefamilie vi har, sier Live Nelvik til Seoghør.no.LES OGSÅ: Feiret 40-årsdagen i gummistøvler