Her får Lyngbø elektrosjokk under middagen

Komikeren vred seg i smerte. Se klippet her!

FÅR STØT: I den andre episoden av «Lyngbø og Hærlands Big Bang» får Dagfinn støt av Anne-Kat., som befinner seg på et hemmelig rom (lille bildet),  mens han spiser en finere middag med skuespiller Lise Fjeldstad.  Foto: NRK/Lyngbø og Hærlands Big Bang, episode 2
FÅR STØT: I den andre episoden av «Lyngbø og Hærlands Big Bang» får Dagfinn støt av Anne-Kat., som befinner seg på et hemmelig rom (lille bildet), mens han spiser en finere middag med skuespiller Lise Fjeldstad. Foto: NRK/Lyngbø og Hærlands Big Bang, episode 2 Vis mer
Se det hysterisk morsomme videoklippet fra årets sesong av «Lyngbø og Hærlands Big Bang» nederst i saken!

SEHER.NO: Fredag er komistjernene Anne-Kat. Hærland (38) og Dagfinn Lyngbø (38) endelig tilbake med den andre sesongen av suksessprogrammet «Lyngbø og Hærlands Big Bang» på NRK.

De fleste husker kanskje den legendariske episoden fra fjorårets sesong hvor Lyngbø, gjennom medisinsk simulering, fikk oppleve hvordan det kjennes å føde et barn.

Se Dagfinn føde her!

«Åh helvete, det er vondt!» var ordene han selv brukte for å beskrive episoden, og årets sesong byr på enda flere smertefulle opplevelser for 38-åringen. 

I andre program skal nemlig komistjernen nyte en bedre middag med skuespiller Lise Fjeldstad.  Men i og med at han er «en enkel gutt fra landet», synes tv-makker Anne-Kat. at det er på tide at han lærer seg skikkelig bruk av kniv og gaffel, samt ordentlige bordmanerer.

Dermed får Dagfinn festet et elektronisk apparat til den ene armen, hvor Anne-Kat , fra et skjult rom, gir ham støt hver gang han gjør en feil.

Se klippet nederst i saken!

Overfor Seher.no avslører Lyngbø at det hele var en svært smertefull opplevelse, og at han fikk en haug med støt gjennom den to timer lange middagen.

- Jeg vet ikke helt hvor sterke de støtene var, men for å si det sånn - du kjenner det godt! Du kan tenke deg hvordan det er å ta på et strømgjerde. Det var ganske likt det. Det var vondere å føde, men her var det mer spenningen over når ting skulle skje. I begynnelsen var jeg så nervøs at jeg skalv på hendene. Jeg klarte nesten ikke gripe bestikket ordentlig, humrer han til Seher.no, og innrømmer at han ble ganske klam og svett i pannen utover i innspillingen.

- Ja, jeg ble veldig svett. Det var jo en hel haug med støt. Sekvensen er klippet ned veldig kort, men vi satt der i over to timer, så det er ikke så rart jeg ble svett. Men så ble det mye god vin og da, og da ble det litt mindre ille etterhvert. Det er som å ha kronisk vondt i leggen, men jeg følte at jeg hadde kronisk støt i armen.

Føler du ikke for å ta igjen litt på Anne-Kat?

- Jo, hun har vært veldig på de ideene som handler om at jeg får vondt. De ideene som går ut på at hun får vondt, de synes hun ikke er så morsomme. Så det er på tide at jeg får ta igjen litt. Jeg må prøve å finne på et eller annet, sier han.


Det er imidlertid ikke bare Lyngbø som får testet grensene sine i årets sesong. Ifølge komistjernen måtte også tv-makkeren ut i ilden i en av episodene.

- Ja, Anne-Kat. måtte overnatte ute i skauen, med Kristoffer Clausen, han som bodde ett år alene ute i villmarken. Så hun måtte være der og leve av selvforsynt mat, og fikk jo gjennomgå litt, men hun taklet det overraskende bra, humrer han.

Den nye sesongen av «Lyngbø og Hærlands Big Bang» har premiere på NRK1 fredag 7. januar kl. 20.05! Finn ditt favorittprogram i Seher.nos tv-guide!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:   - Jeg får nok et par stikk

Se det hysterisk morsomme videoklippet fra årets sesong av «Big bang» nedenfor:

[obj:media:9271]