Her får Lena Dunham blackout

- Jeg husker ingenting av hva som skjedde, sier Hollywood-stjernen om scenestuntet med Taylor Swift og hennes modellvenninner.

GODT VENNSKAP: Popstjernen Taylor Swift og skuespiller og manusforfatter Lena Dunham har vært venninner i flere år, og poster ofte bilder av jentekveldene de har sammen på sosiale medier. Foto: Xposure
GODT VENNSKAP: Popstjernen Taylor Swift og skuespiller og manusforfatter Lena Dunham har vært venninner i flere år, og poster ofte bilder av jentekveldene de har sammen på sosiale medier. Foto: Xposure Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Da Taylor Swift (25) sist uke holdt konsert i New Jersey dukket supermodell-venninnene hennes Gigi Hadid (20) og Lily Aldridge (29), samt skuespillerne Hailee Steinfeld (18) og Lena Dunham (29), opp på scenen for å hedre henne.

Nå avslører «Girls»-stjernen Dunham at dette øyeblikket ikke helt ble slik hun hadde tenkt på forhånd.

 

Instagram postet hun nemlig dette bildet med følgende tekst:

- Husker dere den gangen jeg gikk på catwalken med flere supermodeller og Taylor Swift? Nei, ikke jeg heller, for jeg fikk blackout, fleiper hun i kommentaren før hun roser popstjernens talent.

- For en vakker fest av et show, Taylor. Dette er tredje turneen jeg har sett deg gjøre og du fortsetter bare å utvikle deg - vill og fri. Å være en del av publikummet ditt er like inspirerende som å være vennen din.

- Jeg er ikke høy, jeg er lubben

Mens de andre jentene på scenen var iført sexy og tettsittende antrekk som viste hud og lange bein, stilte uhøytidelige Lena Dunham i en enkel svart t-skjorte og bukser med minimal sminke.

- Jeg var så glad for å kunne støtte Taylor, og ble så sur over å finne ut sannheten om min egen høyde. Jeg har alltid følt meg ganske høy, så det var overraskende å innse at «Oj, jeg er ikke høy. Jeg er lubben». Det er jo annerledes, sa hun i et intervju med Jud Apatow i etterkant av episoden, ifølge UsWeekly.com.

Saken fortsetter under bildet.

MORSOM GJENG: Sammen med (f.v) Zosia Mamet, Jemima Kirke og Allison Williams gjør Lena Dunham stor suksess i TV-serien Girls. Foto: Ap
MORSOM GJENG: Sammen med (f.v) Zosia Mamet, Jemima Kirke og Allison Williams gjør Lena Dunham stor suksess i TV-serien Girls. Foto: Ap Vis mer

Dunham, som aldri har vært flau for å by på seg selv eller kroppen sin, fortalte videre at hun vanligvis føler seg vel når hun er sammen med de unge langbeinte jentene.

- De fleste dager er jeg veldig fornøyd med kroppen min, men jeg tror ikke at det å stå ved siden av tre supermodeller er noe selv den mest selvsikre kvinnen trenger å gjøre.

- Når jeg sosialiserer med disse kvinnene, noe jeg har gjort flere ganger siden de er venner av min venninne Taylor, så føler jeg meg ikke så rar. Men i det sekundet jeg så meg selv på storskjermen innså jeg at noe var veldig galt.

Den morsomme skuespilleren delte også dette bildet fra samme anledning med følgende kommentar:

A photo posted by Lena Dunham (@lenadunham) on

- Seriøst, hvordan har den narkomane sekretæren kommet seg på scenen? Eller er det en catwalk-cellist? Nå vet jeg det, det er det en gutt fra syvende klasse som er interessert i teknisk teater.

 

LES OGSÅ: Lena Dunham viser seg frem i undertøyet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer