Kate Winslet:

Her får Kate Winslet drømmen sin oppfylt

Kate Winslet kom med overraskende forslag fra scenen under Hollywood Film Awards.

KYSS: Kate Winslet og Allison Janney delte et kyss på scenen under Hollywood Film Awards i helgen. Kate spurte rett ut fra scenen. Foto: Reuters
KYSS: Kate Winslet og Allison Janney delte et kyss på scenen under Hollywood Film Awards i helgen. Kate spurte rett ut fra scenen. Foto: Reuters Vis mer

(Se og Hør): Natt til mandag, norsk tid, gikk den årlige utdelingen Hollywood Film Awards av stabelen i Los Angeles. Tradisjon tro oppstår det som regel noe oppsiktsvekkende på slike arrangementer.

- Vi kan jo kysse

Dette året var det Kate Winslet (42) som stjal showet. For da hun skulle takke for prisen for sin rolle i «Wonder Wheel», benyttet hun også muligheten til å si noen ord om en av sine favorittskuespillere.

- Allison Janney er i salen, sa den Oscar-belønnede skuespilleren fra scenen.

- Allison, jeg vet at jeg egentlig ikke kjenner deg, men jeg har bare lyst til å være deg, fortsatte hun.

Med rungende latter fra publikum, spurte 42-åringen skuespilleren rett ut om de ikke kanskje skulle dele et kyss, ifølge People.

Saken fortsetter under bildet.

MOTTOK PRIS: Kate Winslet fikk pris for sin rolle i filmen «Wonder Wheel» under Hollywood Film Awards natt til mandag. Foto: AP
MOTTOK PRIS: Kate Winslet fikk pris for sin rolle i filmen «Wonder Wheel» under Hollywood Film Awards natt til mandag. Foto: AP Vis mer

- Jeg mener, vi kan jo alltids kysse kanskje? Kanskje?

Det som tilsynelatende virket som en spøk, ble raskt til alvor. Allison tok nemlig «Titanic»-stjernen på ordet og reiste seg opp fra salen, før hun gikk mot scenen.

- Ah, det kommer til å skje, sa Kate ivrig fra scenen og fortsatte:

- Dette er et spennende øyeblikk.

De to skuespillerne delte et raskt kyss før de ga hverandre en klem, og Kate fortsatte takketalen sin.

Kysset har fått oppmerksomhet fra internasjonal presse i ettertid, og medier som The Sun, Independent og Fox News har omtalt saken.

Saken fortsetter nedenfor.

20 år

42-åringen fikk sitt internasjonale gjennombrudd allerede i 1997 da hun spilte Rose i «Titanic», og denne måneden er det 20 år siden filmen snurret over lerretet for første gang.

Kjærlighetshistorien mellom Rose og Jack, spilt av Kate Winslet og Leonardo DiCaprio (42), har blitt en tidløs romanse som mange drømmer seg bort i.

Både Kate og Leonardo har tidligere skrytt hverandre opp i skyene, og stjernene har fremdeles et tett vennskap.

I 2016 fortalte Winslet at DiCaprio fremdeles er den samme Leo som stjal hjertene til kvinner verden over for 20 år siden.

- Han er en solid og lojal person. Han er en fantastisk venn. Det har han alltid vært. Ikke bare for meg, men for alle rundt ham. Han har fremdeles venner han hadde da vi produserte Titanic.

- På mange måter så har han ikke forandret seg i det hele tatt, men på andre måter så har han absolutt forandret seg, fortalte hun til People.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK OSCAR: Det var en forsnøyd Leonardo DiCaprio som mottok sin første Oscar i Los Angeles 28. februar. - Dette har vært en drøm siden jeg var fire år gammel, sa han etter utdelinga. Video: Reuters Vis mer Vis mer

Gjensynsglede

Kate holdt heller ikke igjen på kruttet og fortalte at skuespillerkollegaen ser bedre og bedre ut.

Under SAG-awards i 2016 klarte de to heller ikke å skjule gjensynsgleden da de traff hverandre, og Kate var den første til å juble da kameraten vant pris «beste mannlige hovedrolle» for «The Revenant».

Begge de internasjonale stjernene har hatt en braksuksess av en skuespillerkarriere.

LES OGSÅ: Derfor slutter han som skuespiller