Her får John Brungot seg tidenes støkk

Komikerens debut som flyguide i «Senkveld på turné» ble ikke helt som planlagt.... Se video!

SEOGHØR.NO: I disse dager er «Senkveld»-makkerne Thomas Numme (45) og Harald Rønneberg (42) på norgesreise land og strand rundt, i forbindelse med TV 2-programmet «Senkveld på turné».

Onsdag kveld besøker duoen Stjørdal i Nord-Trøndelag, der de sender direkte fra Kimen kulturhus med gjester, artister og komikere. Ingen «Senkveld»-sending er imidlertid komplett uten noen festlige, forhåndsinnspilte innslag.

I onsdagens sending må komiker John Brungot (38) til pers, og «Torsdag kveld fra Nydalen»-profilen har tatt på seg å vise hjemstedet til flere kjente trøndere fra luften.

Saken fortsetter under bildene.

LIVREDD: Komiker John Brungot må tilsynelatende konsentrere seg hardt for ikke å få full panikk ombord i akrobatflyet.  Foto: TV 2
LIVREDD: Komiker John Brungot må tilsynelatende konsentrere seg hardt for ikke å få full panikk ombord i akrobatflyet. Foto: TV 2 Vis mer

Skriker ut i skrekk

Brungots debut som flyguide blir imidlertid mer utfordrende enn ventet.

Flyet han har leid av Værnes Flyklubb viser seg nemlig å være et akrobatfly. Og dét passer Brungot, som egentlig misliker både høyder og fart, svært dårlig.

Se John Brungot som livredd flyguide i videoen øverst i saken!

Komikeren, som selv er fra Trondheim, gjør sitt beste for å holde maska som passasjer i akrobatflyet.

- Personlig har jeg også bodd på Flatåsen, og jeg husker at jeg var i bakhagen til Åge Aleksandersen på slang, faktisk. Det er det ikke så mange som vet, doserer Brungot med piloten som tilhører.

Når piloten bestemmer seg for rolig å vippe flyet nedover, får derimot John Brungot seg en skikkelig støkk - og nærmest sprenger mikrofonen i headsettet sitt.

Saken fortsetter under bildet.

UTE PÅ VEIEN: I januar har «Senkveld»-gutta Harald J. Rønneberg og Thomas Numme forlatt studio i Nydalen i Oslo, til fordel for livesendinger over det ganske land. Foto: Anton Soggiu/ TV 2
UTE PÅ VEIEN: I januar har «Senkveld»-gutta Harald J. Rønneberg og Thomas Numme forlatt studio i Nydalen i Oslo, til fordel for livesendinger over det ganske land. Foto: Anton Soggiu/ TV 2 Vis mer

Stunts og skader

Selv om Brungot får satt nervene på prøve i flystuntet, er ikke «Senkveld»-programlederne redde for å utsette seg selv for alskens utfordringer.

Før jul fikk de bryne seg på ungpikeidolet Justin Bieber (21). Popstjernen tok over «Senkveld»-sendingen før han skapte skandale ved å storme av scenen under intimkonserten på Chateau Neuf.

Se Bieber besøke «Senkveld»-studio og storme av scenen i Oslo nedenfor:

I det populære talkshowet sitt har Thomas og Harald dessuten utfordret hverandre til diverse stunts og originale dueller.

I en «Senkveld»-duell i 2013 ble Harald Rønneberg stanget ned av en okse, før det endte med knall og fall for Thomas Numme i en kunstløp-duell.

Sommeren 2014 ble Harald lurt til å tro at han skulle lede «Allsang på grensen» sammen med Katrine Moholt (42). Etter at Harald hadde vist seg fra flere nye sider, kom det frem at stuntet var en del av «Senkveld»-innslaget «Senkveld Surprise».

Se Thomas og Harald snakke om «Allsang»-stuntet i videoen nedenfor:

Programleder Katrine Moholt hadde vært med på å forberede stuntet. Det røpet hun lattermildt overfor Seoghør.no den gang:

- He he, jeg har visst om dette en stund jeg altså, vi har jo vært på lag med Thomas her. Det var kjempegøy, sånne overraskelser er jo så artig! Og så var det veldig gøy for publikum, at de får være med på på en så «eksklusiv» ting. Da blir det litt ekstra gøy, sa den flotte 40-åringen til Seoghør.no.

«Senkveld på turné» sendes på TV 2 onsdager og fredager klokken 20.00.

LES OGSÅ: - Brad og Angelina er blitt foreldre igjen