Her får Jessica gjennomgå

Og som vanlig mobber Eminem stjernene. Se video.

MOBBES: Jessica Simpson mobbes i Eminems nye video.
MOBBES: Jessica Simpson mobbes i Eminems nye video. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se musikkvideoen nederst i saken!

SEHER.NO: Tirsdag ble den første musikkvideoen fra Eminems (36) comebackalbum "Relapse" presentert for første gang, blant annet på musikk-kanalen MTV.

Det nye albummet slippes 19. mai, men singelen "We Made You" er allerede i salg.

Og som vanlig blander rapperstjernen humor og ironi med lett mobbing av andre kjendiser i videoen. Blant dem som får lide denne gangen er Jessica Simpson, Kim Kardashian, Sarah Palin, Brett Michaels, Jessica Alba, Lindsay Lohan og selvfølgelig Amy Winehouse.
Og spesielt Simpsons vektoppgang får mye oppmerksomhet i videoen, mens hans egen vektoppgang blir det ikke harselert så mye med.

Eminems første singel fra den nye plate - "Crack a Bottle", med Dr. Dre og 50 Cent har allerede gått til topps på den amerikanske Billboard Hot 100-listen, og markerer dermed at rapperen er tilbake for fullt.

Det er også ventet at hans andre singel vil gjøre det bra.

"Relapse" er rapperstjernens første plate siden megasuksessen "Encore" fra 2004, og dersom salgene av platen går bra, er det ventet at det kommer en oppfølgerplate i løpet av årets.

Eminem har solgt svimlende 75 millioner album på verdensbasis.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected] eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slo fan rett i gulvet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer