Her får Jenny Skavlan blackout

Hoppdebuten ble en dramatisk opplevelse for programlederen. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Tidligere i år ble det kjent at programleder Jenny Skavlan (26) måtte til sykehus i USA, etter å ha skadet nakken under innspillingen av MAX-programmet.

Men også da Jenny og hennes medprogramleder Daniel Franck skulle prøve seg på skihopping i Linderudkollen i Oslo, gikk ikke alt etter planen.

Etter først å ha forsøkt seg i 20- og 40-meters bakker, skulle de to kjendisene prøve seg på tre hopp i 70-meters bakken.

Da fikk Jenny Skavlan blackout. Til Seoghør.no sier programlederen - som nylig fikk tak i kronprinsesse Mette-Marits kjole - at hun takker treningen på forhånd for at alt gikk bra.

- Jeg var så nervøs at jeg ikke husker det første hoppet. Jeg hadde blackout. Men kroppen gjorde det den skulle og det er en fin ting å vite i ettertid. Det handler om å takle mye frykt i et sekund, og det er når man slipper bommen. Etterpå er det å gjøre det man skal.

- Fryktet du at du skulle skade deg?


- Ja, jeg var spesielt redd for å lande på ansiktet, det var det eneste stedet jeg ikke hadde beskyttelse. Men det kom en ambulanse og hentet en fyr rett før vi skulle hoppe, så frykten var der.

Hva tenkte du da hoppet var gjennomført?

- Jeg tenkte at nå er det gjennomført, og jeg hadde lyst til å spise vafler og kose meg. Daniel fikk blod på tann og ville hoppe mer, og det er nok grunnen til at han har vunnet OL-gull og ikke jeg. Jeg tenkte at nå er det gjort, jeg har hoppet og det har gått bra, sier hun til Seoghør.no.

«Fritt fall» sendes på kanalen MAX tirsdager kl. 21. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg kappet av en del av tommelen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer