Her får Jan Thomas og Kathrine Sørland gladmeldingen

Modellen og stylisten imponerer som meglere i «Solgt!» på NRK. Se video!

SEOGHØR.NO: NRK-programmet "Solgt!" har hatt imponerende seertall denne våren. Opp mot 800 000 seere har benket seg foran TV-en hver mandag for å få med seg meglere som skal tippe verdien på diverse salgsobjekt.

I mandagens episode dukker kjendisene Kathrine Sørland (35) og Jan Thomas (48) opp som gjestemeglere.

- Jeg skal innrømme at jeg akkurat under opptaket tenkte at det muligens var megler jeg skulle blitt, har Kathrine tidligere fortalt Seoghør.no.

- Vi hadde det veldig gøy på innspillingen, men både Jan Thomas og meg selv var nok for opphengt i interiøret i leiligheten og tippet prisen ut fra det, sier Kathrine til Seoghør.no.

FIKK SKRYT: Programleder Frode Søreide lot seg imponere av vurderingene til Jan Thomas og Kathrine Sørland Foto: NRK
FIKK SKRYT: Programleder Frode Søreide lot seg imponere av vurderingene til Jan Thomas og Kathrine Sørland Foto: NRK Vis mer

I videoen over får du et eksklusivt innblikk i en av kveldens budrunder.

Imponerte

Kathrine og Jan Thomas har fått prøve seg på en leilighet i Bogstadveien, et hus på Nesøya og et småbruk i Ytre Enebakk, og programleder Frode Søreide (35) ble veldig imponert over hva de to viste.

- Ja, jeg må si jeg ble imponert. De gikk veldig fint inn i rollen. Hadde vi ikke vist hva de driver med til daglig, kunne vi tatt de for å være meglere, sier han til Seoghør.no og fortsetter:

NYE ROLLER: Jan Thomas og Kathrine Sørland stiller opp som gjestemeglere i mandagens utgave av NRK-programmet «Solgt!» Foto: NRK
NYE ROLLER: Jan Thomas og Kathrine Sørland stiller opp som gjestemeglere i mandagens utgave av NRK-programmet «Solgt!» Foto: NRK Vis mer

- Denne sesongen av "Solgt", den sjette i rekken er også på en måte en jubileumsesong. Det siste programmet er nemlig nummer 50 i rekken. Det hadde vi aldri trodd da vi begynte, så derfor ville vi feire det litt ekstra.

Prøve noe nytt

NRK-programmet "Solgt" har de siste årene vært en av NRKs største suksesser.

I år ville de forsøke med noe nytt, og inviterte derfor Kathrine og Jan Thomas til å forsøke seg som kjendismeglere.

- Hovedgrunnen til at vi gjorde det slik i år er at vi vet at det er mange seere som sitter hjemme i sofaen og tenker at de hadde tippet bedre enn meglerne på skjermen. Derfor tenkte vi at vi skulle la to kjendiser få prøve seg i år, forklarer Søreide.

«Solgt!» ser du NRK1 mandager kl 19.45.

LES OGSÅ: - Vi har det bedre nå