Her får «Jakten»-paret sitt «Titanic»-øyeblikk

- Da vi sto der var det veldig romantisk, sier vossabonde Kjartan Bergsvåg til Seoghør.no.

SEOGHØR.NO: «Jakten på kjærligheten»-bøndene har valgt sine friere, og det er nå på tide å møte venner og familie.

I mandagens episode av «Jakten på kjærligheten» er det vossabonde Kjartan Bergsvåg (36) som får møte Tina Strandruds (42) gode venner og nære familiemedlemmer.

Gjengen tar turen på Oslofjorden, og underveis på båtturen foreslår Tinas fetter at paret burde lage sitt eget «Titanic-moment».

Kjartan og Tina er ikke vanskelig å be, og gjør som Leonadro DiCaprio (40) og Kate Winslet (40) gjorde i suksessfilmen «Titanic» fra 1997 - stiller seg sammen foran på seilbåten.

IKONISK: De fleste husker scenen fra den verdensberømte filmen Titanic (1997), hvor Kate Winslet spilte rikmannsjenta Rose DeWitt Bukater og Leonardo DiCaprio spilte fattiggutten Jack Dawson. Foto: NTB Scanpix
IKONISK: De fleste husker scenen fra den verdensberømte filmen Titanic (1997), hvor Kate Winslet spilte rikmannsjenta Rose DeWitt Bukater og Leonardo DiCaprio spilte fattiggutten Jack Dawson. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Man må jo flørte litt

Men Kjartan avslører til Seoghør.no at det faktisk var han som foreslo å gjenskape «Titanic»-scenen, som vises i mandagens episode:

- Ja, det kommer ikke fram på TV, men det var faktisk jeg som kom på det. Jeg foreslo det bare på tull, for man må jo flørte litt, men da vi først sto der så var det veldig romantisk.

Tina på sin side innrømmer at det hele ble av det komiske slaget:

- «Titanic-moment» i Oslofjorden med fullt regntøy var bare komisk og gøy. Man får det jo ikke mer moro enn man lager selv! Jeg tror det blir flere muligheter til å ha det gøy om man ikke er altfor selvhøytidelig, sier Tina til Seoghør.no.

- Han gjorde et godt inntrykk

Til tross for god stemning under det romantiske øyeblikket, nektet venner og familie å nynne på den verdensberømte Celine Dion-låten fra 1997:

- Gutta i båten nektet å synge «My Heart Will Go On» i bakgrunnen, sier hun lattermild til Seoghør.no.

BETATT: Bonde Kjartan Bergsvåg har valgt frier Tina Strandrud. Foto: Espen Solli / TV 2
BETATT: Bonde Kjartan Bergsvåg har valgt frier Tina Strandrud. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

Stemningen var med andre ord upåklagelig i den livlige vennegjengen, og Tina forteller til Seoghør.no at Kjartan klarte seg godt under det første møtet:

- Det var veldig hyggelig å vise frem Kjartan for familie og venner, og han gjorde et godt inntrykk. Det betyr mye for meg at han kommer overens med både venner og familie. Jeg vil jo gjerne at alle kan være venner.

- At partner har sosiale skills er viktig for meg, så det å være omgjengelig og hyggelig tilbake skulle jo bare mangle, sier vossabonden.

PÅ BØJAN BLÅ: Det var ingenting å si på stemningen under båtturen på Oslofjorden. Foto: TV 2
PÅ BØJAN BLÅ: Det var ingenting å si på stemningen under båtturen på Oslofjorden. Foto: TV 2 Vis mer

- Fikk bekreftet at hun duger til gårdsarbeid

Også han synes at møtet med vennegjengen var en suksess:

- Det var veldig kjekt å møte dem, og jeg føler at jeg fikk mer innblikk i livet til Tina. Det er absolutt mennesker jeg ser for meg at jeg kan omgås i fremtiden.

Bonden fra Voss fikk også bekreftet at frier Tina gjør seg godt på bondegård:

- Jeg kom godt overens med et vennepar av Tina som driver med sauer, og de kunne avsløre at hun er dugende til gårdsarbeid, og det er jo bra!

«Jakten på kjærligheten» sendes på TV 2 mandager klokken 20.00!

Hør Celine Dion synge Titanic-sangen «My Heart Will Go On» i videoen under:

Nedenfor kan du få et gjensyn med tidligere «Jakten»-klipp:

LES OGSÅ: Delte årets første «Jakten»-kyss