Her får Jakten-Kjartan testet fordommene sine

- Jeg var litt redd for at det skulle være en batikk-kledd kreasjon som kom inn døra, sier sauebonden til Seoghør.no. Se video!

Publisert

SEOGHØR.NO: Årets sesong av «Jakten på kjærligheten» er så vidt i gang, men bøndene er allerede i ferd med å bli kjent med frierne sine.

Forrige uke fikk Ruben Tunestveit Kengakaran (28), Else Marie Tveit Rødby (33), Ole Kasper Næss (42) og Kjartan Bergsvåg (36) møte de håpefulle frierne sine for første gang.

I mandagens episode skal sauebonden Kjartan på speed-date med en frier som jobber som yogainstruktør. Når den muntre vossingen møter Anne Elisabet Berg fra Bergen, må bonden innrømme at han har et noe anstrengt forhold til treningsformen.

- Jeg har jo prøvd yoga. Men jeg har óg en del fordommer mot yoga, egentlig, sier Kjartan Bergsvåg i episoden.

Se hele klippet av Kjartan og Anne Elisabet øverst i saken!

Heldigvis tar Anne Elisabet innrømmelsen hans pent. Hun bedyrer at hun forstår fordommene hans, som viser seg å inkludere både batikk og røkelse, før de begge bryter ut i latter.

Saken fortsetter under bildet.

STAUT TYPE: «Jakten»-bonden Kjartan Bergsvåg fra Voss innrømmer overfor Seoghør.no at han var fordomsfull før yoga-daten. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
STAUT TYPE: «Jakten»-bonden Kjartan Bergsvåg fra Voss innrømmer overfor Seoghør.no at han var fordomsfull før yoga-daten. Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Fordommer gjort til skamme

Overfor Seoghør.no utdyper Kjartan hva han mente med «fordommer».

- Jeg var litt redd for at det skulle være en batikk-kledd kreasjon som kom inn døra. At en yogainstruktør tiltrekker seg en bestemt type mennesker og har en annen klesstil enn hva jeg har.

Riktignok hadde han sett bilde av daten sin før stevnemøtet, men det var først da de møttes ansikt til ansikt at Kjartan innså at fordommene hans var grunnløse:

- Hun viste seg å være en veldig flott dame, jeg fikk feil. Jeg må nok gå litt i meg selv når gjelder slike fordommer. Jeg synes Anne Elisabet er en feiende flott dame, det må jeg bare få si, innrømmer «Jakten»-bonden.

MANGE FRIERE: Kjartan Bergsvåg skal på speed-date med en lang rekke friere i «Jakten på kjærligheten». I mandagens episode får han et noe festlig møte med Anne Elisabet Berg (nr. to f.v). Foto: Geir Egil Skog/ TV 2
MANGE FRIERE: Kjartan Bergsvåg skal på speed-date med en lang rekke friere i «Jakten på kjærligheten». I mandagens episode får han et noe festlig møte med Anne Elisabet Berg (nr. to f.v). Foto: Geir Egil Skog/ TV 2 Vis mer

Kjartan Bergsvåg legger til at han fra før av har ganske bra erfaringer med det å gjøre yoga.

- Jeg har prøvd mindfullness óg (meditasjonsform med fokus på bevissthet og tilstedeværelse, journ.anm.). Jeg er ikke en så stressa person til vanlig, men det kan være fint å roe ned og tømme hodet, sier sauebonden til Seoghør.no. 

Se «Jakten på kjærligheten» på TV 2 mandag kveld klokken 20.00.

LES OGSÅ: Her er årets «Farmen»-deltagere

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer