Her får Jack seg en smekk

Jack Nicholson fullstendig ydmyket etter den intime avsløringen.

MØTT AV FANS: Tydeligvis hadde stjernens besøk skapt betydelig interesse. Han ble møtt av flere titalls fans på vei ut og måtte skrive autografer.  Foto: Fame Flynet
MØTT AV FANS: Tydeligvis hadde stjernens besøk skapt betydelig interesse. Han ble møtt av flere titalls fans på vei ut og måtte skrive autografer. Foto: Fame Flynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespillerveteranen Jack Nicholson (75) er kjent fra filmer som «Ondskapens Hotell», «Batman» og «The Departed». Han kan også være far til hele 9000 barn, ifølge han selv. Da er det kanskje ingen overraskelse at han flyr med buksesmekken åpen.

Sist torsdag ble Jack observert på vei ut fra den kinesiske restauranten Mr. Chow, i Beverly Hills. Der ble han møtt av ivrige fans, som alle fikk en sniktitt på det aldrene idolet sitt undertøy.

Jack var mer opptatt med å røyke en elektronisk sigarett. Da han satte seg inn i bilen, oppdaget han den åpne gylfen og så tydelig flau ut.

I fjor sommer fikk Jack sitt første danske barnebarn, Walter. Skuespilleren har blant annet tidligere hatt et forhold til den norske skjønnhetsdronningen Ingeborg Sørensen. Men da de møttes igjen ble han avslått fordi hun synes han er en dårlig elsker.

- Han er en innmari dårlig elsker. Han spurte meg om vi skulle fullføre det vi startet på, men da sa jeg nei. Da jeg møtte ham første gangen hadde han mer hår, og var ikke så fyldig. Han er vidunderlig, sjarmerende og galant, men han er en annen mann nå enn da jeg ble kjent med ham første gang, sa hun i Celebert Selskap.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Savner voksensex

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer