Her får hun Rihanna-sveis av Lilleheie

- De andre gjestene i salongen satt der med store øyne og tenkte at jeg var gæren.

SEOGHØR.NO: I onsdagens «Komiker i arbeid» tropper Nina Mathiesen opp med ønske om å klippe seg som Rihanna. Håvard Lilleheie får testet ut sine egenskaper som frisør.

- Jeg har et godt håndlag, og føler jeg gikk inn og gjorde jobben. Jeg synes det var spennende at en såpass voksen dame ville ha Rihanna-sveis. Men det gikk jo kjempebra, og jeg tror det er et yrke jeg kunne klart med i med bravur, sier Lilleheie til Seoghør.no.

Mathiesen hadde blitt rekruttert av sønnen sin til å sette seg i frisørstolen, og var selv storfornøyd med resultatet.

- Jeg tror jeg aldri har vært så fin på håret før. Dette var en av de første gangene jeg kom hjem fra frisøren uten å måtte ta fram saksen etterpå, sier hun til Seoghør.no.

Hun syntes det var morsomt å se alle de forskrekkede kundene som sperret øynene opp for det som skjedde i salongen.

- De andre gjestene i salongen satt der med store øyne og tenkte at jeg var gæren. Men jeg synes at Håvard gjorde en real jobb. Jeg er mektig imponert. Og maken til hodebunnsmassasje har jeg aldri fått.

Komiker Lilleheie føler at det hele var en god opplevelse.

- Det var ikke bare klippen som gikk bra, men også kundekontakten og småpraten. Ting fløt, og det var en hyggelig kunde. Men sveisen var krevende. Det ble jo en fin kreasjon til slutt, forklarer Lilleheie.

Se klippet øverst i saken!

«Komiker i arbeid» sendes onsdag klokken 20.00 på TV 2. Se vår store TV-guide her!

 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Raser ned i vekt