Her får hun helt panikk

Den amerikanske superstjernen skapte fullstendig kaos da hun landet i India.

UTILPASS: Pamela følte seg ikke helt trygg da hun opplevde kaoset i Bombay. Til tross for at hun ble passet på av sikkerhetspersonell. Foto: All Over Press
UTILPASS: Pamela følte seg ikke helt trygg da hun opplevde kaoset i Bombay. Til tross for at hun ble passet på av sikkerhetspersonell. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Superstjernen Pamela Anderson (43) har gått fra «Baywatch» til å bli en skikkelig realitystjerne. Foruten sin egen såpeserie «Pam: Girl on the loose» i 2008, har hun rukket å være med i både «Dancing with the stars», den amerikanske versjonen av «Let's dance», samt australske «Big Brother».

Nå er den tidligere H&M-modellen klar for enda et «Big Brother»-hus, skriver Daily Express.

Og da Pamela landet i Bombay for å dukke opp i den indiske versjonen av TV-programmet, som går under navnet «Bigg Boss», ble kaoset komplett på flyplassen i den indiske byen.

Ifølge Aftonbladet så 43-åringen tydelig utilpass ut. Den svenske avisen skriver at Anderson et lite øyeblikk ble grepet av panikk rundt kaoset som oppsto, til tross for at hun hele veien ble beskyttet av sikkerhetspersonell.

Den indiske TV-kanalen som sender programmet er i hvert fall svært glade for at Pamela Anderson kom «levende» gjennom flyplassen i Bombay. De er nemlig strålende fornøyd med at Pamela er med i programmet.

- Med Pamela som kjendisgjest har glamourkvoten gått opp et hakk, sier en talsperson for TV-kanalen til Daily Express.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: