Her får han sitt livs sjokk

- Jeg er vant til det meste fra «Paradise Hotel», men dette var bare helt sykt. Se tredje episode av «Jakten på en julestjerne» her!

Publisert
SEHER.NO: Stian Claudi Reinung (21) fikk mye oppmerksomhet da han i TV-serien «Paradise Hotel» havnet i et trekantdrama med realitykollegaene Karoline Berget og Victoria Norrmann.

Men Bærumsgutten hevder Paradise-dramaet er en skygge av det han opplevde i dagens episode av «Jakten på en julestjerne».

Stian blir så overrasket at han velter stolen sin når programleder Jostein Pedersen utpeker ham til hovedpersonen i dagens konkurranse.

- Jeg er vant til det meste fra «Paradise Hotel», men dette var helt sykt. Jeg skjønte ingenting av hva som skjedde. Det kom som et stort sjokk, sier han til Seher.no.

Bli med i Facebook-gruppa til «Jakten på en julestjerne» her!

«Jakten på en julestjerne» er en reality-serie i 24 deler – produsert av Seher.no, eksklusivt for Seher.nos lesere. 27 realitykjendiser konkurrerer om førstepremien, som er et reisegavekort på 15.000 kroner levert av Restplass.no.

En ny episode legges ut hver morgen klokka 08.00 på Seher.no.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dette hadde hun aldri trodd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer