Her får han fire Paradise-deltagere på døra

Realityprofilene gikk julebukk på utradisjonelt vis... Se video!

SEOGHØR.NO: Å gå julebukk er en fast tradisjon for mange barn og voksne.

Men da programleder Petter Pilgaard (35) tok med seg flere tidligere «Paradise Hotel»-deltagere til fremmede for å synge julesanger, var det ikke kaker og godterier de var på jakt etter.

Stuntet - som ble gjennomført for serien «Det beste vorspielet» på TV3play.no - går ut på at Petter og de tidligere Paradise Hotel-deltagerne «Lord» Audun Sørseth, Martine Sjøhaug og Iselin Michelsen skal synge julesanger for fremmede folk, helt til de får fylt koppene sine med alkohol.

Med på stuntet er også bloggeren Stina Marie Bakken og Instagram-profilen Jonas Fossum.

Se video øverst i saken!

PARTYLØVE: Petter Pilgaard er kjent for å skape liv og røre. Her er han på VG-lista showet i Oslo i 2014. Foto: Andreas Fadum
PARTYLØVE: Petter Pilgaard er kjent for å skape liv og røre. Her er han på VG-lista showet i Oslo i 2014. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Stor stemning

- Stemningen var helt på topp – vi spredde juleglede, og med litt stramt i glasset ble det etter hvert helt topp.

- Det var nok jeg som sang høyest. Lorden frøs så fælt at han ikke nådde helt opp, dessverre.

- Vi rakk ikke å synge for flere enn to stykker, men så fikk vi til gjengjeld god valuta for sangene vi sang – vi ble jo invitert inn til en trivelig fyr med masse i barskapet, sier Petter Pilgaard - som selv vant den første Paradise Hotel-sesongen i 2009 - til Seoghør.no.

Feirer jul i Sverige

Selv ser han fram til julefeiring i utlandet.

- Jeg skal på hytta i Sverige med familien. Satser på mengder med akevitt slik at jeg blir overrasket over presangene første juledag også, sier han med et smil.

Se hele episoden av «Det beste vorspielet» her!

LES OGSÅ: - Kun en ting hindret meg i å ta pengene selv