Her får gjestene strippesjokk

- Jeg trodde ikke mine egne øyne, sier «Fire stjerners middag»-deltageren. Se video!

Publisert
SEHER.NO: I torsdagens episode av Tv Norge-programmet «Fire stjerners middag» denne uken gir kveldens vertinne, Mia Gundersen (50), sine gjester et aldri så lite strippesjokk.

Til desserten har Mia nemlig planlagt en overraskelse for Bugge Wesseltoft, Elisabeth Andreassen, og Steinjo Grieg Halvorsen, som hun selv mener er «toppen av kransekaka».

Og når to lettkledde jenter burlesque-gruppa «Tropical Midnight» entrer stua og etter hvert lar plaggene falle, blir det kraftig kost for gjestene - og særlig for de to gutta.

- Jeg trodde ikke mine egne øyne. Det var mye. Og så forsvant jo et og et plagg. Jeg var redd for at alt skulle bli borte, jeg, sier humorist og komponist Steinjo i TV-programmet.

Også jazzmusikeren Bugge Wesseltoft ble tydelig satt ut av den eksotiske underholdningen.

- Jeg sølte på buksene mine. Eller, jeg tror det var Steinjo. Jeg er ikke helt sikker, sier Wesseltoft lattermildt, mens hele Norges Bettan mener danseoppvisningen passet perfekt inn i Mias thai-inspirerte kveld.

- Det her var jo bare toppen på kaka for det passer så fint inn. Med Thailand, med sin naturlighet til kropp, frukt, mat, farger, blomster og natur, sier Elisabeth Andreassen i «Fire stjerners middag». 

«Fire stjerners middag» sendes mandag til torsdag klokka 19.30 på TVNorge.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Slik er TV-kokken helt privat

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer