Her får friidrettsjentene do-sjokk

Ezinne Okparaebo og Cathrine Larsåsen lader opp til VM.

LATTERMILDT: Ezinne Okparaebo og Cathrine Larsåsen lo godt da de viste fram hvordan et koreansk toalett fungerer. Foto: SCANPIX
LATTERMILDT: Ezinne Okparaebo og Cathrine Larsåsen lo godt da de viste fram hvordan et koreansk toalett fungerer. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Natt til lørdag starter Friidretts-VM i Daegu i Sør-Korea, og den norske troppen er selvsagt på plass og klare til å kjempe om medaljer.

Friidrettsjentene Ezinne Okparaebo (23), Cathrine Larsåsen (24) og Stine Tomb (25) lader opp til konkurransen med å legge ut en video der de viser fram et koreansk toalett, som er ganske forskjellig fra det vi er vant til i Norge.

Jentene har lagt videoen ut på sin egen VM-blogg. Du kan se videoen HER! (ekstern lenke, scroll litt ned på siden).

Rune Brynhildsen, som er manager for Okparaebo og Larsåsen, forteller at jentene har funnet seg til rette i Daegu.

- De har funnet seg godt til rette i Sør-Korea, og det ser ut som de storkoser seg. Det er en veldig god stemning i den norske troppen, sier han til Seher.no.

Likevel er jentene nødt til å prestere bedre enn de noen gang har gjort, om de skal ha muligheter om medaljer i VM.

- De har begge en drøm om finaleplass. Både Ezinne og Cathrine har hatt et godt år, men skal de lykkes i VM, må begge prestere. De er nødt til å sette norske rekorder og vel så det for å nå en finale. Men de har steintro på seg selv, og har aldri vært bedre trent enn nå, forteller Brynhildsen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Hun håper at misbruket av henne er over med dette