Her får «fotballpinglene» virkelig gjennomgå

Hvordan hadde kontorhverdagen vært om du jobbet med en VM-stjerne? Her får du svaret.

FIFFIG FILMEFILM: En kreativ amerikaner har laget en video av det han tror en kontorarbeiders hverdag ville sett ut om han «filmet» like mye som enkelte av fotballspillerne under årets fotball-VM. Foto: YouTube/ All Over
FIFFIG FILMEFILM: En kreativ amerikaner har laget en video av det han tror en kontorarbeiders hverdag ville sett ut om han «filmet» like mye som enkelte av fotballspillerne under årets fotball-VM. Foto: YouTube/ All Over Vis mer

SEOGHØR.NO: At mange amerikanere er skeptiske til fotball – eller soccer, som de kaller det – er ikke noe nytt.

Årets fotball-VMs mange episoder av «filming», og stjerner som ruller rundt i smerte ved den mindste berøring - bare for å sprette opp igjen etterpå.

Nå har en amerikansk blogger laget en hysterisk video av hvordan det ville se ut om en helt vanlig kontorarbeider var like skjør som Neymar og de andre VM-spillere tilsynelatende er.

Se parodien her:

Også her hjemme har de mange filmingene i vertslandet Brasil vakt stor oppmerksomhet og harme.

- Ruller rundt ti ganger

Fotballegenden Rune Bratseth (53) mener det er i ferd med å ødelegge idretten totalt.

– De får seg en kakk i kneet og holder seg på låret, og det er med på å ødelegge idretten, sier den tidligere landslagsstjernen til Dagbladet.

– I Tour de France har du syklister som velter i 60 kilometer i timen og bare setter seg opp igjen og kjører videre. Det er noe annet enn at de ruller rundt ti ganger og vrenger ansiktet etter å ha fått en liten smell, fortsetter fotballegenden.

LES OGSÅ: Ti gode grunner til å se på fotball-VM