Her får de latterkrampe under «Senkveld»-duellen

«Senkveld»-duellen mot Thomas og Harald i turn ble ikke veldig elegant. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Senkveld»-programlederne Thomas Numme og Harald Rønneberg har denne høsten utfordret norske kjendiser til blant annet å spille inn romantiske strandscener i sitt populære TV 2-program.

I fredagens utgave av «Senkveld»-duellen er det imidlertid ikke skuespillerprestasjonene, men turnferdighetene som skal testes.

Men da den populære programlederduoen skulle teste evnene i turnhallen mot programlederne Klaus Sonstad og Truls Svendsen gikk ikke alt etter planen.

Sonstad fikk nemlig raskt kjenne på kroppen at det å hoppe over en bukk ikke er like lett som det kan se ut på TV.

Den tidligere «X Factor»-dommeren falt ned fra bukken og landet hardt på bakken, men kom seg småflau raskt opp på beina igjen.

Stort bedre gikk det ikke i de andre øvelsene, noe som førte til mange spøkefulle kommentarer fra konkurrentene.

- Du har dødsforakt i blikket, humrer Thomas Numme.

Hvem som går seirende ut av duellen kan du se i «Senkveld» på TV 2 fredag kl. 22.15. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg har ikke sovet siden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer