BRAST I GRÅT: Ekaterina Ivanova fikk så hatten passet i "Celebrity Big Brother". Foto: Stella Pictures
BRAST I GRÅT: Ekaterina Ivanova fikk så hatten passet i "Celebrity Big Brother". Foto: Stella Pictures Vis mer

Her får Basshunter henne til å gråte

- Grunnen til at du er her, er fordi du datet en Rolling Stone...

Publisert
SEHER.NO: Basshunter - som egentlig heter Jonas Altberg - tilbringer dagene i Big Brother-huset i England. Den siste tiden har han fått mye oppmerksomhet etter at han fant tonen med Ronnie Woods ekskjæreste, Ekaterina Ivanova (21).

Ivanova brøt den gode kontakten til Altberg etter kun noen dager, noe som skal knust hjertet til den svenske artisten.

Tirsdag gikk gutta i huset sammen om å få Ivanova til å endre mening, noe som til slutt fikk henne til å bryte ut i tårer. Det melder Daily Mail.

Katie Prices siste flamme, Alex Reid, hevdet at Ivanova - som er favoritt til å ryke ut som nestemann - ville være garantert en plass videre, om hun tok Basshunter tilbake.

- Jeg har tenkt litt over situasjonen din. Jeg tenker, du vet hva som kunne garantere at du ble her? Hva tror du? Bare tenk hvor populært det kan bli? hintet Reid, hvorpå Ivanova svarte: "Hva snakker du om?"

- Bare tenk, en romanse på kjendis-TV. Du kan vinne hele showet. Dere kan bli de nye Peter og Katie (André og Price, red. anm.).

Ivanova svarte at hun verken ville være Peter og Katie, eller Ekaterina og Jonas. "Jeg vil bare være Ekaterina", sa hun.

- Men den eneste grunnen til at du er her, er fordi du var sammen med en som var kjent, sa Jonas, noe som fikk Ivanova til å løpe ut av rommet gråtende.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Dumpet kjæresten på TV

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer