Her faller supermodellen ut av bilen

Alt gikk ikke som planlagt for skjønnheten under den celebre motefesten i London.

SEOGHØR.NO: Tirsdag stormet kjendiser og supermodeller til utestedet LouLou's i London for å delta på etterfesten til Christian Dior Cruise 2016/2017-visningen.

Kjendisene så ut til å hygge seg i hverandres selskap under den celebre festen, men det var noen av gjestene som muligens koste seg litt for mye.

Se video øverst i saken!

En av modellene som hadde gått på catwalken under moteshowet ble nemlig filmet da hun kom sjanglende ut av festen, etter hun tydeligvis hadde fått i seg litt for mye å drikke.

Den blonde modellen ble støttet ut av en venn på vei ut fra festen, som hjalp henne inn i en sort bil som sto plassert utenfor utestedet.

Saken fortsetter nedenfor.

FIKK HJELP: Den blonde supermodellen fikk god hjelp av ei som kan se ut som en god venninne av henne.  Foto: NTB scanpix
FIKK HJELP: Den blonde supermodellen fikk god hjelp av ei som kan se ut som en god venninne av henne. Foto: NTB scanpix Vis mer

Etter bilen hadde kjørt avgårde med modellen i baksetet, tok det imidlertid ikke lang tid før bilen stopper og hun ramler ut av bakdøren. 

Det så heldigvis ut til å gå bra for den blonde skjønnheten, som fikk god hjelp av venninnen som hadde støttet henne ut fra festen tidligere.

Saken fortetter under bildet.

STORMET BORT: Det var flere festgjester som kom løpende bort til bilen da de innså at supermodellen hadde falt ut fra bakdøren.  Foto: NTB scanpix
STORMET BORT: Det var flere festgjester som kom løpende bort til bilen da de innså at supermodellen hadde falt ut fra bakdøren. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hun er helt fantastisk vakker

Det var imidlertid andre kjendiser som klarte seg gjennom festen uten å lage skandale. En av dem var skuespiller Kate Beckinsale (42), som virkelig kastet glans over festen. 

Kate slo for alvor igjennom som militærsykepleieren Evelyn Johnson i «Pearl Harbor» i 2001.

Hollywood-stjernen har tidligere skapt overskrifter fordi hun ikke ser ut til å eldes, og tirsdag kveld var hun nok en gang på alles lepper.

Saken fortsetter under bildet.

NYDELIG: Kate Beckinsale vakte oppsikt for sin lekre, skreddersydde kjole fra Dior. 42-åringen strålte under kjendisfesten.  Foto: NTB scanpix
NYDELIG: Kate Beckinsale vakte oppsikt for sin lekre, skreddersydde kjole fra Dior. 42-åringen strålte under kjendisfesten. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skjønnheten var ikledd en lekker hvit kjole som var skreddersydd for henne fra Dior. Kjolen var fotsid, men var åpen i sidene - noe som viste hud.

- Kate er helt fantastisk vakker, og selv om kjolen er litt dristig, ser den så elegant ut på henne, skriver Daily Mails leser volley6man. 

- Hun er virkelig den vakreste i rommet. Nydelig, skriver ronramone. 

LES OGSÅ: Slik unngår Louise Angelica «Beckham-fella»