Her faller Dannii Minogue ned trappa

Alt gikk galt da TV-kjendisen skulle forlate festen i sin lange kjole.

I BAKKEN MED BAKEN: Dannii Minogue datt foran fotografene , da hun skulle forlate visningen av sin nye motekolleksjon i London onsdag.
I BAKKEN MED BAKEN: Dannii Minogue datt foran fotografene , da hun skulle forlate visningen av sin nye motekolleksjon i London onsdag. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Popartisten og TV-profilen Dannii Minogue (40) har i over 20 år vært et av Storbritannias mest populære stilikon.

Onsdag lanserte Danii - som er søsteren til popstjernen Kylie Minogue - sin nye kleskolleksjon i London til stor applaus, men da hun skulle forlate festen, gikk alt galt.

Idet hun gikk ned en trapp foran de fremmøtte fotografene, viklet Danniis kjole seg inn i skoene, og førte til at hun snublet og falt i bakken.

Etter å ha ristet av seg den første forskrekkelsen, klarte imidlertid Dannii - som for to år siden ble mamma for første gang - å stable seg på beina med hjelp fra en venn.

Deretter smilte hun tappert til fotografene, før hun hastet av gårde.

Dannii kan imidlertid trøste seg med at det går bedre på kjærlighetsfronten, etter at hun tidligere i år sa opp jobben for å bli sammen med eks-kjæresten Kris Smith.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke gjør dette, jenter!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer