Her er Woody Allen i Oslo

Filmlegenden tok med seg sin familien på Norges-besøk.

I NORGE: Filmlegenden Woody Allen er i Norge i forbindelse med hans klarinettkonsert i Oslo konserthus mandag kveld. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
I NORGE: Filmlegenden Woody Allen er i Norge i forbindelse med hans klarinettkonsert i Oslo konserthus mandag kveld. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Mandag klokka 16 rullet en sort Mercedes inn foran Grand Hotel i Oslo. I forsetet satt en av verdens mest respekterte og profilerte filmskapere, Woody Allen.

Allen er i Oslo i forbindelse med sin klarinettkonsert i Oslo Konserthus mandag kveld, og med seg på veien har han sin omdiskuterte kone Soon-Yi Previn og deres to døtre.
 
Woody Allen skapte store overskrifter verden over da det ble kjent at han hadde et forhold til Soon-Yi Previn. De to innledet forholdet da hun var 22, og han fremdeles var sammen med hennes mor, skuespilleren Mia Farrow.

Mandag ettermiddag ankom filmlegenden Grand Hotel med familien, og fikk mange forbipasserende på den travle Karl Johans Gate til å sperre øynene opp.

Et stort antall vakter og representanter for Norgeskonserten sto klare for å ta imot Woody Allen utenfor Grand Hotel, og Hollywood-stjernen hastet forbi fremmøtte autografjegere for å komme seg til rette på hotellet.

Kort tid senere tok Woody med seg familien ut for å spise i Oslo sentrum.

Woody Allen er en amerikansk filmregissør, manusforfatter, stand up-komiker, novelleforfatter og skuespiller som har oppnådd legendestatus gjennom sine prestasjoner foran og bak kamera.

I 1977 vant Allen to Oscar-priser med filmen Annie og jeg, og i 1986 vant han Oscar for beste originalmanus med filmen Hannah og hennes søstre.

Mandag kveld opptrer Allen som klarinettist med sitt New Orleans Jazz Band.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er han sammen med en 18 år yngre kvinne