Her er Whitneys siste rolle

Whitney Houston planla comeback før hun døde.

SPILTE SANGER: I filmen "Sparkle" spilte Whitney Houston en del av en jentegruppe som venter på sitt store gjennombrudd.  Foto: Stella Pictures
SPILTE SANGER: I filmen "Sparkle" spilte Whitney Houston en del av en jentegruppe som venter på sitt store gjennombrudd. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Midt i februar døde en av underholdningsverdenens største artister Whitney Houston bare 48 år gammel da hun druknet i badekaret på sitt hotellrom i Beverly Hills. Dødsfallet har preget det internasjonale nyhetsbildet i mange uker og både etterforskningen og begravelsen ble fulgt med stor interesse av fans over hele verden.

Houston slet i årevis med rusmisbruk og sviktende stemme, men året før hun døde planla Whitney et comeback med en rolle i filmen «Sparkle», der hun blant annet spilte mot Jordin Sparks. 

- Hun var så kul å jobbe med, og veldig moderlig overfor meg, sier Sparks.

Filmen handler om et knippe søsken som synger og møter store utfordringer når de plutselig får sitt store gjennombrudd. Filmen har amerikansk premiere i august og nå har det kommet bilder av Whitney under innspillingen.

- Vi legger vårt hjerte og sjel i dette prosjektet. Og det er en overveldende stemning i filmen, har Whitney sagt til Entertainment Tonight. 

I 1992 fikk «I Will Always Love You»-stjernen sitt filmgjennombrudd med «The Bodyguard» der hun spilte mot Kevin Costner, som også talte i hennes begravelse.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Fikk første filmjobb på 15 år  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer