Her er videoen Kim Kardashian angrer mest på

Og det er IKKE realitydronningens hjemmelagde sex-film hun snakker om...

PLATEARTIST: Slik så det ut da Kim Kardashian i 2010 ga ut sin debutsingle  «Jam (Turn It Up» og påfølgende musikkvideo. Foto: YouTube
PLATEARTIST: Slik så det ut da Kim Kardashian i 2010 ga ut sin debutsingle «Jam (Turn It Up» og påfølgende musikkvideo. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Kim Kardashian (33) ble kjent over natten, da en hjemmelaget sex-film med henne og hennes daværende kjæreste Ray J, ble lekket ut på internett.

Men den svært avslørende filmen - som senere ble gitt ut under navnet «Kim Kardashian superstar» - er ikke det videoklippet Kim angrer mest på at hun har laget i voksen alder.

I et intervju med programmet «Watch What Happens Live» avslører hun at den tvilsomme æren går til hennes forsøk på å etablere seg som plateartist.

- Jeg tabbet meg ut

VISER SIN BERØMTE RUMPE: Kim Kardashian viser flere ganger sin mye omtalte bakdel i musikkvideoen. Foto: YouTube
VISER SIN BERØMTE RUMPE: Kim Kardashian viser flere ganger sin mye omtalte bakdel i musikkvideoen. Foto: YouTube Vis mer

Kim - som nå er gift med hip-hop stjernen Kanye West - ga i 2010 ut sangen «Jam (Turn It Up», og fulgte opp med en påkostet musikkvideo.

Det ble ingen suksess.

- Jeg tabbet meg ut. Det var en morsom erfaring og vi ga alle inntektene til en kreftforening, men hvis det er en ting jeg skulle ønske jeg ikke hadde gjort...

- Jeg liker ikke når folk prøver å gjøre ting de ikke kan, og jeg burde ikke gjort det. Hva ga meg rett til å tro at jeg er en god sanger? Jeg har ikke en god stemme!, sier hun i ifølge nettsiden Contactmusic.

Det er ikke kjent hva Kanye West synes om konas single.

Se videoen her:

Tjener seg rik på mobilspill

Kim kan imidlertid trøste seg med at hun gjør det greit til tross for manglende musikalske talenter.

Nylig skrev finanssiden Bloomberg at Kim kan tjene opptil 1,2 millarder kroner årlig på sitt nye mobilspill «Kim Kardashian: Hollywood».

- Det har vært en utrolig kul opplevelse å lage spillet, og jeg er så glad for at folk liker det, sa realitystjernen selv nylig til E!News.

LES OGSÅ: Kim Kardashian er klar for nytt barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer