Her er Victoria's Secrets nye superstjerner

Om ett år er disse arvtakerne til toppmodeller som Miranda Kerr, Karlie Kloss og Doutzen Kroes kjent over hele verden.

NYE FRONTFIGURER (f.v): Lais Ribeiro, Romee Strijd, Jasmine Tookes og Stella Maxwell er blant de ti utvalgte modellene som nå blir en del av Victoria's Secrets ansikt utad, som nye «engler». Foto: NTB Scanpix/ Stella Pictures
NYE FRONTFIGURER (f.v): Lais Ribeiro, Romee Strijd, Jasmine Tookes og Stella Maxwell er blant de ti utvalgte modellene som nå blir en del av Victoria's Secrets ansikt utad, som nye «engler». Foto: NTB Scanpix/ Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tirsdag annonserte den amerikanske undertøysgiganten Victoria's Secret sine nyeste frontfigurer, da de lanserte navnene på ti nye «engler» på Twitter.

Den siste tiden har toppmodeller som Miranda Kerr (32), Karlie Kloss (22) og Doutzen Kroes (30) forlatt sine plasser blant Victoria's Secret Angels. Og nå er altså arvtakerne deres klare, skriver Huffington Post.

Blant de nye englene finner man den svenske skjønnheten Elsa Hosk (26), samt ni andre, langbeinte skjønnheter.

Samtlige av de ti har allerede gått på catwalken under Victoria's Secrets storslagne undertøysshow. Dermed er de nok kjent med hva den nye jobben krever.

Bli bedre kjent med de ti nye englene i bildegalleriet nedenfor!

Krevende kostholds- og treningsregime

Tobarnsmoren Adriana Lima (33), som har vært blant englene siden år 2000, har tidligere fortalt at hun unngår fast føde i en drøy uke før det årlige moteshowet.

Nederlandske Doutzen Kroes, som holder seg knakende godt etter to fødsler, avslørte i 2012 sitt vanlige treningsregime som toppmodell.

- Jeg bokser, hopper tau, gjør masse beinøvelser for å holde rumpa oppe. Men dette er også jobben min. Du kan ikke sammenligne livet mitt med noen som har en ni-til-fire-jobb; jeg må se slik ut, understreket hun dengang.

Saken fortsetter under bildet.

UTSKIFTNINGER (f.v): Lily Aldridge, Adriana Lima, Candice Swanepoel og Behati Prinsloo er fortsatt blant «englene» til Victoria's Secret. Karlie Kloss (nr. 2 f.v) og Doutzen Kroes (nr. 4 f.v) sluttet i jobben tidligere i år. Her er alle seks på catwalken sammen i november 2013.  Foto: Afp
UTSKIFTNINGER (f.v): Lily Aldridge, Adriana Lima, Candice Swanepoel og Behati Prinsloo er fortsatt blant «englene» til Victoria's Secret. Karlie Kloss (nr. 2 f.v) og Doutzen Kroes (nr. 4 f.v) sluttet i jobben tidligere i år. Her er alle seks på catwalken sammen i november 2013. Foto: Afp Vis mer

Den sørafrikanske «engelen» Candice Swanepoel (26) fikk på sin side kritikk for å være for tynn, da hun viste seg på et promoteringsarrangement for undertøysmerket i 2011.

- Jeg er helt sunn og lykkelig. Det er godt å vite hvor mye alle bryr seg om meg, men i dette tilfellet er alt bare bra og normalt, uttalte Swanepoel dengang.

Før jul gikk Karlie Kloss og Doutzen Kroes sitt siste undertøysshow som «engler». 

Få et gjensyn med Victoria's Secret showet 2014 i bildegalleriet nedenfor:

 

LES OGSÅ: Kjøpte kjærlighetsrede i Oslo usett

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer