- Her er vår aller største kjærlighet

Bloggeren viste fram datteren for første gang.

GODJENTA: Blogger Anja Johansen skriver at hun og samboeren Lavrans Solli er stolte av datteren. Denne uken delte de det første nærbildet av Frøya med fansen. Foto: Andreas Fadum / Privat
GODJENTA: Blogger Anja Johansen skriver at hun og samboeren Lavrans Solli er stolte av datteren. Denne uken delte de det første nærbildet av Frøya med fansen. Foto: Andreas Fadum / Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Toppsvømmer Lavrans Solli (23) og blogger Anja Johansen (27) har helt siden deres skjønne datter Frøya ble født i april i fjor, bevisst valgt å ikke publisere nærbilder av datteren på bloggen og i sosiale medier.

Men mandag denne uken la Anja ut det første bilde av datteren nettopp på bloggen, og skriver at dagen er kommet for å vise fram ettåringen:

«For første gang tenkte Lavrans og jeg at vi skulle vise vår aller største kjærlighet. Vi har skjermet henne en del og har ønsket å ha henne litt «for oss selv» i starten. En dag blir det naturlig å vise henne frem, snakket vi om, og i dag ble den dagen. Selv om vi nå har valgt å vise dere vår største kjærlighet, ønsker vi ikke å dele for mange bilder av henne på sosiale medier fremover. Vi liker å ha henne litt på «privaten» ;) Men, her er hun nå: Frøya Frøyesen, som smelter våre hjerter, og vi er veldig stolte av å vise henne frem!!» skriver hun i innlegget (ekstern lenke).

Oppkalt etter kjærlighetsgudinnen

Også datterens kjønn og navn holdt kjendisparet unna offentligheten, før de valgte å dele det følgerne sine én måned etter fødselen:

«Frøya (fra norrønt): er fruktbarhets- og kjærlighetsgudinnen, krigs- og dødsgudinne. Frøya var den vakreste av åsynjene», skrev hun på bloggen den gang.

STOLTE FORELDRE: Lavrans Solli og Anja Johansen på Costume Awards i januar.  Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
STOLTE FORELDRE: Lavrans Solli og Anja Johansen på Costume Awards i januar. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer

La ut babymagebilde syv dager etter fødselen

27-åringen fra Bærum fikk også mye oppmerksomhet da hun, syv dager etter fødselen, la ut et undertøysbilde på bloggen - inspirert av tidligere «Fotballfrue» og blogger-kollega Caroline Berg Eriksen, som etter fødselen skapte furore da hun la ut babymagebilde bare fire dager etter fødselen.

Til Seoghør.no sa hun at hun ikke frykter kritikk for å ha postet babymagebilde på sosiale medier:

- Jeg håper at folk ikke blir fornærmet på grunn av et slikt bilde. Jeg er ikke redd for at noen mener noe om kroppen min, eller at jeg blir stemplet som «en dårlig mor», bare fordi jeg viser at jeg er stolt over min egen kropp.

LES OGSÅ: Ble truet med barnevernet etter blogging

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer