Her er TV3s nye hotell-blondiner

- Vi er Norges svar på Paris og Nicole, sier modellene Magrete Løvbrekke og Anette Soknes.

HOTELL I SÆRKLASSE: Modellene Magrete Løvbrekke og Anette Soknes er to av flere deltakere som i sommer skal drive et hotell på Kreta, mens de filmes av TV3. Foto: PRIVAT
HOTELL I SÆRKLASSE: Modellene Magrete Løvbrekke og Anette Soknes er to av flere deltakere som i sommer skal drive et hotell på Kreta, mens de filmes av TV3. Foto: PRIVAT Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: De to norske modellene Magrete Løvbrekke (23) og Anette Soknes (19) er to av av en rekke deltagere som blir kastet inn i rollen som hotellverter i TV3s nye realityserie «Hotell i Syden».

Serien - som starter innspillingen i juni og vil vare hele sommeren - vil følge en rekke nordmenn som får ansvaret for å drive et hotell på Kreta.

- Det blir utrolig spennende. Jeg var også nær å bli med i årets utgave av «Robinsonekspedisjonen», men det gikk i vasken. Så da jeg fikk tilbud om dette, var det bare å slå til.

- Vi gleder oss veldig. Jeg har jobbet som respesjonist og i bar før, så det skal gå greit, men husarbeide tror jeg det blir verre med, sier Magrete Isabell Løvbrekke til Seher.no.

Sammen med sin gode venninne Anette Soknes er hun forberedt på mange pinlige situasjoner foran kamera, men hevder seerne ikke bør vente seg noe nytt «Paradise Hotel».

- Vi kommer nok til å benytte sjansen til å teste utelivet så mye som mulig når vi har fri, men kameraene kommer ikke til å få se meg med noen menn på soverommet, sier hun.

Øyvind Skovli i TV3 sier kanalen og produksjonsselskapet Limelight - som også står bak TV3-serien «Charterfeber» kommer til å sende nordmenn i forskjellige aldre nedover.

I motsetning til «Paradise Hotel» er det ingen pengepremie å kjempe om for deltagerne, men kun utfordringen med å prøve en ny jobb.

- Vi følger alt fra ungdom i 20-års alderen til de som nærmer seg pensjonsalder. Vi er spente på å se hvordan de takler det å drive et hotell, sier Skovli til Seher.no.

Den nye serien skal etter planen sendes til høsten.

Magrete Løvbrekke - som tidligere i år ble kåret til « Vi Menn-piken 2010» er ikke redd for at hun serien skal gi henne og venninnen et negativt stempel.

Hun sammenlikner TV-debuten med Paris Hilton og Nicole Richies serie «The Simple Life», hvor rikmannsdøtrene prøvde seg som bønder i flere episoder.

- Vi er unge og blonde, men vi er ikke noen «airheads». Vi satser heller på å bli Norges svar på Paris Hilton og Nicole Richie, de har jo hatt stor suksess, sier hun og ler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Denne feilen kan ha kostet ham 300 000 kroner

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer