Her er TV-stjernens nyeste video

- Jeg har fått utrolig mange fans av å være på TV... Se videoen av Hollywoodfruen her!

VIDEOEN ER UTE: - Det er en veldig deilig følelse å ha låta og videoen ute, det er mye jobb som ligger bak disse tre minuttene! sier Antoinette Kristensen til Seher.no. Foto: Screenshot Youtube
VIDEOEN ER UTE: - Det er en veldig deilig følelse å ha låta og videoen ute, det er mye jobb som ligger bak disse tre minuttene! sier Antoinette Kristensen til Seher.no. Foto: Screenshot Youtube Vis mer
Se den norske Hollywoodfruens musikkvideo «Crush On The DJ» nederst i saken!

SEHER.NO: Denne våren har norske TV-seere fått sjansen til å bli kjent med fire blide og livlige norske Hollywoodfruer i TV3-programmet «Norske Hollywoodfruer». En av dem er musiker Antoinette Kristensen (30), som i programmet den siste tiden har vært travelt opptatt med å spille inn musikkvideoen til sin nyeste låt, «Crush On The DJ».

Mandag ble låta lagt ut på Itunes, mens videoen tirsdag ble sluppet på Youtube - til ellevill jubel fra Hollywoodfruen selv.

- Det er en veldig deilig følelse å ha låta og videoen ute, det er mye jobb som ligger bak disse tre minuttene! Og når jeg selv har skrevet låta, og laget videoen - da er det bare så deilig, sier Antoinette til Seher.no.

Gjennom seks programmer har altså norske TV-seere fått se hvor mye nettopp musikk betyr for romsdølingen, som tidligere i livet satset på en modellkarriere. 30-åringen legger ikke skjul på at hun tror hverdagen som TV-stjerne også vil hjelpe henne på den videre veien i musikkens verden.

- Jeg har fått så utrolig mange fans etter å ha blitt vist på TV, og det var jo det som var målet. Så jeg tror nok at mye av salget den kommende uka er på grunn av «Norske Hollywoodfruer», ja. Men det er jo bare kjempegøy, smiler hun.

Nå håper Antoinette Kristensen på det definitive gjennombruddet musikkmessig.

- Dette er en gladlåt og folk liker den. Men hvis gjennombruddet ikke kommer denne gang, da kommer det senere. På kalenderen framover står mye hardt arbeid og fokusering, sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

«Norske Hollywoodfruer» ser du på TV3 mandager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: «Herregud, så stygg hun er»

Se den norske Hollywoodfruens musikkvideo «Crush On The DJ» her: