Her er TV-stjernens nye kjæreste

- De er veldig lykkelige sammen, sier Kelsey Grammers talsmann.

NY FLAMME: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer ble nylig observert arm i arm med det som skal være hans nye kjæreste, «Kate». Foto: All Over Press
NY FLAMME: «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer ble nylig observert arm i arm med det som skal være hans nye kjæreste, «Kate». Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I juli ble det kjent at «Frasier»-stjernen Kelsey Grammer (55) skal skilles igjen, 13 år etter at han giftet seg for tredje gang.

Men TV-stjernen ligger ikke på latsiden av den grunn. Nylig ble 55-åringen nemlig observert arm i arm med en vakker blondine i New York. Ifølge New York Post bekrefter også en talsperson for Grammer at de to for alvor har funnet tonen.

- De er veldig lykkelige sammen, sier skuespillerens talsperson om Grammer og hans nye flamme, som er britisk og som foreløpig bare er kjent som «Kate».

Det var altså i juli at «Frasier»-stjernen og kona, den tidligere Playboy-modellen Camille Donatacci (41), bestemte seg for å gå hvert til sitt. Paret, som har datteren Mason Olivia (8) og sønnen Jude Gordon (5) sammen, skal ha bedt retten i Los Angeles om skilsmisse på grunn av «uoverkommelige uoverensstemmelser».

Ifølge New York Post ønsker han nå at skilsmissen skal bli fullført så fort som mulig, slik at han kan fokusere hundre prosent på sitt nye forhold.
 
Camille har bedt retten om hovedomsorg for begge barna i tillegg økonomisk støtte fra Grammer.

55-åringen har de siste årene slitt med helseproblemer, og har blant annet vært innlagt på sykehus etter å ha fått et hjerteinfarkt.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg snakker med min døde søster