Her er TV-stjernens fylletryne

Politibildene forteller alt om hvorfor hun ble innbragt...

POLITIBILDET: Dette bildet sier vell sitt om hvorfor politiet valgte å arrestere «Jersey Shore»-stjernen Nicole Polizzi... Foto: Stella Pictures
POLITIBILDET: Dette bildet sier vell sitt om hvorfor politiet valgte å arrestere «Jersey Shore»-stjernen Nicole Polizzi... Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Nicole «Snooki» Polizzi (22) har blitt berømt som deltaker i realityserien «Jersey Shore» på MTV, men fredag fikk hun smake kjendis-tilværelsens bakside, da hun ble arrestert av politiet på en badestrand i hjemstaten New Jersey.

Dette bildet sier vell sitt om hvorfor politiet valgte å legge den amerikanske TV-stjernen i jern, etter å ha vært overstadig beruset i full offentlighet. Med mascaraen rennende nedover ansiktet, og ukjemmet hår, poserte realitystjernen for politiets fotograf - for så å bli satt i varetekt.

MTV`s kameraer rullet da den populære «Jersey Shore»-sjernen ble satt i varetekt. Og det var «Jersey Shore»-kollegaen Jenni «JWoww» Farley som kom Snooki til unsetning.

- Nå er jeg på vei for å betale Snookis kausjon. Alt jeg gjør for den jenta altså, twitret Farley på fredag ifølge People.

Ifølge politiet var TV-stjernen ute av stand til å gjøre rede for seg og å gå rett, og ble derfor arrestert foran øynene på flere skuelystne.

- Dere kan ikke fortelle meg hva jeg skal gjøre - jeg er Snooki. Vet du ikke hvem jeg er? Du kan ikke gjøre dette mot meg. Jeg er for pokker Snooki. Dere kommer til å angre på dette. Slipp meg, skrek Snooki da politiet arresterte henne, melder Perez Hilton.

Politimennene kom opprinnelig for å eskortere stjernen bort fra stranden, med i steden for å samarbeide, valgte hun å sette seg i mot - og hun ble arrestert for å ha vært påvirket av alkohol på et offentlig sted.

Snooki må i retten 18. august. Men hun trenger ikke å bekymre seg for å bli satt i fengsel, derimot kan hun få en bot mellom på mellom 1500 til 6000 norske kroner.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Her blir TV-stjernen lagt i jern