GRAVID: Henriette Steenstrup er gravid, og tar med det seg en liten pause fra «Torsdag kveld fra Nydalen».  Foto: Torsdag kveld fra Nydalen
GRAVID: Henriette Steenstrup er gravid, og tar med det seg en liten pause fra «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: Torsdag kveld fra Nydalen Vis mer

Her er TV 2-stjernens erstatter

- Det stemmer at jeg skal være med i programmet, sier Kristine Riis, som i en periode skal erstatte Henriette Steenstrup i «Torsdag kveld fra Nydalen».

Publisert
SEHER.NO: «Torsdag kveld fra Nydalen»-profil Henriette Steenstrup (36) venter barn. I den forbindelse er NRK P3s Kristine Riis (29) hentet inn som erstatter for Steenstrup i programmet, skriver VG.

- Det stemmer at jeg skal være med i programmet. jeg gleder meg veldig - og er kjempefornøyd med at jeg får jobbe med en så morsom gjeng, sier Riis, som er mest kjent fra radioprogrammene «Drillpikene» og «Lørdagsrådet», til avisen.

29-åringen jobber for tiden som programleder i «P3morgen». senere i høst starter hun etter planen i sin nye jobb.

- Nå er jeg bare gjestekomiker, og Henriette kommer tilbake, så jeg har ikke tenkt til å ta jobben fra henne, understreker hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ikke vært på kjøkkenet på seks år
 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer