Her er TV 2-stjernens erstatter

- Det stemmer at jeg skal være med i programmet, sier Kristine Riis, som i en periode skal erstatte Henriette Steenstrup i «Torsdag kveld fra Nydalen».

GRAVID: Henriette Steenstrup er gravid, og tar med det seg en liten pause fra «Torsdag kveld fra Nydalen».  Foto: Torsdag kveld fra Nydalen
GRAVID: Henriette Steenstrup er gravid, og tar med det seg en liten pause fra «Torsdag kveld fra Nydalen». Foto: Torsdag kveld fra Nydalen Vis mer
SEHER.NO: «Torsdag kveld fra Nydalen»-profil Henriette Steenstrup (36) venter barn. I den forbindelse er NRK P3s Kristine Riis (29) hentet inn som erstatter for Steenstrup i programmet, skriver VG.

- Det stemmer at jeg skal være med i programmet. jeg gleder meg veldig - og er kjempefornøyd med at jeg får jobbe med en så morsom gjeng, sier Riis, som er mest kjent fra radioprogrammene «Drillpikene» og «Lørdagsrådet», til avisen.

29-åringen jobber for tiden som programleder i «P3morgen». senere i høst starter hun etter planen i sin nye jobb.

- Nå er jeg bare gjestekomiker, og Henriette kommer tilbake, så jeg har ikke tenkt til å ta jobben fra henne, understreker hun til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Har ikke vært på kjøkkenet på seks år