Her er TV 2 Sportens nye anker

- Dette er uten tvil drømmejobben, sier Samantha Skogrand.

KAPRET: TV 2s nye sportsanker Samantha Skogrand er samboer med Tom-Erik Nilsen, mest kjent som danser i «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Stella Pictures
KAPRET: TV 2s nye sportsanker Samantha Skogrand er samboer med Tom-Erik Nilsen, mest kjent som danser i «Skal vi danse» på TV 2. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I løpet av de siste årene er TV 2 Sportens seere blitt bedre kjent med Julie Strømsvåg (31), Susanne Wergeland (27), Thea Olsen (25), Anne Marta Giske (35) og Jan Henrik Børslid (36). Nylig dukket også Siri Nilminie Avlesen (28) opp på hovedkanalen.

Nå har sportsredaksjonen fått en ny rekrutt i rekkene. Flotte Samantha Skogrand (23) har allerede vært i redaksjonen i noen uker, men fikk nylig forlenget kontrakten til ut august 2013.

- Hun er et stort talent som har gjort det veldig bra til nå. Det er naturlig at hun får en sjanse til å være med videre. På den måten får både vi og seerne bli bedre kjent med henne og hun kan bli bedre kjent med rollen, sier redaksjonssjef Vegard Jansen Hagen til Seoghør.no.

VINN FLOTTE PREMIER - SE VÅR JULEKALENDER HER

I første omgang er planen at hun skal være på skjermen sammen med makker Fin Gnatt (52) på TV 2 Sport, som er TV 2s egen sportsnyhetskanal.

- Dette er uten tvil drømmejobben. Det er veldig mange flinke folk her og det er utrolig gøy å få sitte sammen med Fin Gnatt nærmest som lærling og ta til meg og lære så mye som mulig. Jeg føler meg privilegert, forteller Samantha entusiastisk til Seoghør.no.

For håpefulle fans kan Seoghør.no også røpe at 23-åringen allerede er kapret. Hun er samboer med Tom-Erik Nilsen (26) som for de fleste er kjent som danser i TV 2-programmet «Skal vi danse». Paret bor i Bergen.

- Jeg har ikke fått så mange fans ennå og heldigvis for det. Jeg har jo hørt om andre programledere som har fått ting i posten og slikt, men heldigvis har det ikke vært mye av det. Jeg har det bra som jeg har det! sier Samantha og ler.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

I mai var hun ferdig med sin bachelorgrad i medievitenskap ved Universitetet i Bergen. I juni begynte hun å jobbe som reporter for underholdningsredaksjonen til TV 2, «God kveld Norge».

Deretter meldte hun overgang til sportsredaksjonen hvor hun har vært i fire uker. Den flotte damen er selvsagt sportsinteressert og følger Premier League tett. Hun ønsker derimot ikke å røpe hvilke lag hennes hjerte banker for.

– I og med at jeg er såpass fersk i gamet velger jeg ikke å røpe det. Som programleder ønsker jeg å holde meg nøytral utad. Så da får heller seerne lure litt, avslutter hun hemmelighetsfullt.

LES OGSÅ: Fant tilbake til ekskjærestenVi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer