C-STRENG: Denne trusen er perfekt for deg som vil skjule trusekanten - den finnes nemlig ikke. Den er formet som en C og sitter kun fast i skrittet. Foto: WENN
C-STRENG: Denne trusen er perfekt for deg som vil skjule trusekanten - den finnes nemlig ikke. Den er formet som en C og sitter kun fast i skrittet. Foto: WENNVis mer

Her er trusa for deg

Vibrerende truse eller push-up truse? Dette er noe for en hver smak.

SEHER.NO: Julen nærmer seg med stormskritt og snart er det på tide å gå igang med innkjøp av gaver. Men det store spørsmålet er alltid:  "Hva skal jeg finne på i år?"

Kanskje denne spennende truseguiden kan gi deg noen ideer?

Push-up trusa
Hvis kjæresten din klager på at han er lite velutstyrt kan push-up trusa være midt i blinken for ham. I alle år har kvinner kunne lure på seg en ekstra bh-størrelse med push-up bh'en - nå er det endelig guttas tur.

Det er et australsk firma som har laget herligheten og den inneholder ekstra polstring for å øke volumet nedentil.

C-strengen
Et velkjent syn det siste året har vært trio-truseløs som har gjort byen utrygg. Det er ikke sjelden at presse og uskyldig forbispasserende har fått se litt mer enn de egentlig ønsker av disse jentenes underliv.

C-strengen hadde vært midt i blinken for disse Hollywood-stjernene.

Trusa, hvis du kan kalle den det, er formet som en C og sitter kun fast i skrittet. Den har nemlig ingen trusekant og passer derfor perfekt til lave jeans, tettsittende og korte kjoler.

Truse med nøkkel
Er du av den engstelige typen kan du gå til anskaffelse av en truse som skal beskytte mot voldtekt. For å få av denne trusa må man nemlig ha en egen nøkkel. I tillegg er den polstret i skrittet med et tynt lag metall.

Kanskje litt slitsomt å bruke på fest...

Vibrator-trusa
Er du derimot litt mer dristig bør du kjøpe trusa med innebygd vibrator. Tar du på deg denne kan selv det å vente i kø bli morsomt.

Hvis du ønsker ekstra spenning gir du fjernkontrollen til kjæresten slik at han bestemmer når du skal få orgasme.

Det er hele syv forskjellige hastigheter på den lille vibratoren som ligger godt gjemt i trusa. Ingen rundt deg vil vite hva som skjer, men det spriter garantert opp sex-livet deres.

Utro-trusa
Den kanskje mest overraskende trusa som går an å kjøpe - er utro-trusa. Dette er en "high tech" variant fra Japan som skal kunne hjelpe deg å holde rede på hvor kjæresten din befinner seg til enhver tid.

Trusa inneholder teknologi som er utviklet i det amerikansk militæret og kan via en satelitt oppspore hvor din bedre halvdel tilbringer de sene nattetimer. Resultatet blir sendt direkte til mobilen eller pc'en din.

Denne utrolige, men også skumle trusa måler i tillegg hjertefrekvensen og kroppstemperaturen til den som har den på seg. Dette gjør at du slipper å gjette når partneren din er klar for en omgang i høyet.

Løp og kjøp!

LES OGSÅ: Lindsay forklarer truse-stuntet