Her er Trianas beste skjønnhetstips

- Jeg har et hudpleie-rituale jeg gjør to ganger om dagen.

Publisert

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»-dronningen Triana Iglesias (32) er kjent for sitt vakre utseende.

Da Seoghør.no møtte henne i Mexico avslørte hun en av sine skjønnhetshemmeligheter.

- Jeg trener og prøver å spise sunt. Bortsett fra det, så sverger jeg til god hudpleie. Det mener jeg er sinnsykt viktig.

- Jeg har et rituale jeg gjør to ganger om dagen, og bruker lett et kvarter hver gang. God hudpleie er viktig. Rens, fuktighet, serum og øyekrem er kjempeviktig for meg, sier hun.

Saken fortsetter under bildet.

SLANK: Triana Iglesias trener mye, spiser sunt og sover nesten aldri med sminke på.  Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
SLANK: Triana Iglesias trener mye, spiser sunt og sover nesten aldri med sminke på. Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

32-åringen avslører at det nesten ikke har gått én dag uten at hun har utført dette ritualet.

- Jeg har nesten aldri sovet med sminke på. Kanskje én eller to ganger når jeg har vært veldig full, så har jeg sovnet med sminke på, men så og si aldri.

Se video øverst i saken!

Derfor ble hun nakenmodell

Latinobaben har også gjort stor suksess som nakenmodell.

Da Seoghør.no møtte henne på «Paradise Hotel»-innspillingen i Mexico, fortalte hun hvordan det hele startet.

- Jeg drev egentlig med revy og skulle fortsette med det. Men så jobbet jeg litt som modell, mest undertøy. Så var det en fotograf jeg kjenner som lurte på om jeg ville komme til Sverige og gjøre en jobb. Da møtte jeg en Playboy-fotograf og så havnet jeg på et cover, fortalte hun.

NAKENMODELL: Triana Igelsias fortalte historien om hvordan hun ble nakenmodell, til Seoghør.no Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør
NAKENMODELL: Triana Igelsias fortalte historien om hvordan hun ble nakenmodell, til Seoghør.no Foto: Ida Nikolaisen/ Se og Hør Vis mer

Dermed ballet det på seg for den vakre programlederen.

- Så fikk jeg en jobb til og en jobb til og jeg syntes det var så gøy! Jeg møtte så mange kule folk og da tenkte jeg: Men det her tjener jeg jo penger på, jeg synes det er gøy, så hvorfor skal jeg ikke gjøre det da?

- Det ble en business

Iglesias har prydet forsiden på en rekke norske og internasjonale magasiner, og er en av få nordmenn som har latt seg avbilde på Playboy-kongen, Hugh Hefners, gods i Los Angeles.

Dette takket være at hun raskt begynte å tenke business rundt egne bilder.

- Det var helt tilfeldig. Men etterhvert ble det business. «Nå må jeg være litt smart her, og begynne å ta litt bilder selv og lage en bildedatabase, og begynne å selge litt bilder». Så fikk jeg et management som hjalp meg frem, forteller hun.

Bli kjent med alle årets «Paradise Hotel»-deltakerne i videoen under.

Se hele episoder av programmet på Se.no.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer