Her er «Top Model»-Mirjanas siste offentlige opptreden før drapet

19-åringen smilte og lo da hun feiret seg selv på den røde løperen. Tirsdag ble hun funnet død sammen med kjæresten.

Publisert

SEOGHØR.NO: Onsdag meldte TMZ at 19 år gamle Mirjana Puhar, som var med i «America's Next Top Model» i fjor, var ett av ofrene i et trippeldrap i Charlotte, North Carolina.

Liket av Puhar ble funnet i en leilighet som tilhørte hennes kjæreste Jonathan Alvarado (23). Alvarado og romkameraten hans, Jusmar Gonzaga-Garcia (21), skal også ha blitt funnet drept inne i leiligheten.

Den unge modellen hadde bare vært sammen med Alvarado noen få måneder, og hadde nettopp flyttet inn i leiligheten, ifølge TMZs kilder.

PÅGREPET: Emmanuel Jesus Rangel er siktet for de tre drapene, i tillegg til et fjerde drap begått et par dager tidligere. Foto: Splash News/ All Over Press
PÅGREPET: Emmanuel Jesus Rangel er siktet for de tre drapene, i tillegg til et fjerde drap begått et par dager tidligere. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer

Politikilder sier til TMZ at den innledende etterforskningen tyder på at drapene var narkorelatert, og at ofrene kjente morderen. Det er Emmanuel Jesus Rangel (19) som er arrestert og siktet for tre tilfeller av overlagt drap.

Mirjana Puhars tragiske død står i skarp kontrast til hennes siste rød løper-opptreden. I slutten av august deltok hun på «America's Next Top Model»-premieren sammen med de andre deltakerne.

Se video fra rød løper-premieren til «America's Next Top Model» øverst i saken!

Mens blitzlyset regnet og pressen ropte begeistret, poserte, smilte og lo hun sammen med Chantelle Brown-Young og Denzel Wells, samt de andre håpefulle modellspirene.

Saken fortsetter under bildet.

LYSE TIDER: Mirjana Puhar sammen med Chantelle Brown-Young og Denzel Wells, som hun konkurrerte mot i «America's Next Top Model», på seriens premiere i august 2014. Seks måneder senere ble den vakre modellspiren drept. Foto: All Over Press
LYSE TIDER: Mirjana Puhar sammen med Chantelle Brown-Young og Denzel Wells, som hun konkurrerte mot i «America's Next Top Model», på seriens premiere i august 2014. Seks måneder senere ble den vakre modellspiren drept. Foto: All Over Press Vis mer

Preget av sjokk og sorg

Både «America's Next Top Model»-programleder Tyra Banks, og modellvenninnen Chantelle fra programmet, har uttrykt sin sorg etter at Mirjanas død ble kjent.

- «Top Model»-familien er svært berørt og rystet over den tragiske nyheten om Mirjana Puhar. Vi elsker deg, Mirjana. For alltid, skriver Tyra Banks på Twitter.

Stjerneskuddet Chantelle Brown-Young, som var Mirjanas konkurrent i den TV-sendte modellkonkurransen, var også den drepte 19-åringens nære venninne.

Fly high Queen #RIP

Et bilde publisert av ♔Chantelle Winnie♔ (@winnieharlow)

Instagram forteller Chantelle at de to har bursdag samme dag, og at de umiddelbart fikk en unik kontakt da de møttes. Hun har også lagt ut flere bilder av Mirjana, blant annet fra den gledesfylte rød løper-premieren - seks måneder før venninnen ble drept.

LES OGSÅ: Madonna, du er ikke alene!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer