Her er Toojis hemmelige hjelper

Hans Esben Gihle er gjemt bort i et mørkt hjørne av scenen.

<strong>LANGT VEKK:</strong> Mens Tooji og danserne befinner seg til venstre i bildet, er Gihle stuet vekk i et hjørne. Foto: YouTube
LANGT VEKK: Mens Tooji og danserne befinner seg til venstre i bildet, er Gihle stuet vekk i et hjørne. Foto: YouTube Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Torsdag kveld skal Tooji Keshtkar i ilden når semifinale nummer to i Melodi Grand Prix arrangeres i Baku.

På scenen har Tooji med seg fem hjelpere, fire dansere og én korist. Men mens danserne holder seg tett rundt Keshtkar, er korist Hans Esben Gihle (40) gjemt bort i et hjørne på scenen.

- Jeg er ikke så mye i fokus. Danserne er veldig viktige for uttrykket, så jeg føler meg som nummer seks, som bare korer. Men jeg er glad for de, sier Gihle til VG.

Gihle, som har vært frontperson i Oslo Gospel Choir, sier han bare er det for å støtte opp Tooji.

- Jeg vil understreke at jeg ikke er hyret inn for å dubbe Tooji, men for å støtte ham opp. Tooji synger mer enn bra nok selv. Han fortjener all den skryten han kan få. Men jeg merker at jeg er litt eldre enn ham, sier Gihle lattermildt til avisen.

Se semifinalen på NRK 1 klokka 21.00. Se Seoghør.nos TV-guide her.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Avslører forhold til skuespiller

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer