Her er Tone og Aksels siste intervju sammen

- Jeg elsker den dama der, sa Aksel Hennie til Seoghør.no i begynnelsen av februar. To uker senere er forholdet over.

Publisert
Sist oppdatert
Se det siste intervjuet med Tone og Aksel i videoen over!

SEOGHØR.NO: Mandag ble det kjent at Norges heteste kjendispar Tone Damli (24) og Aksel Hennie (36) har gjort det slutt.

Verken paret selv eller Tones manager David Eriksen har bekreftet bruddet, men nyheten spredde seg raskt i parets vennekrets.Etter det Se og Hør kjenner til, flyttet Tone ut av villaen på Frogner for omlag en uke siden.
 
Nyheten om samlivsbruddet slår ned som et sjokk i kjendis-Norge. Til sommeren skulle Tone og Aksel etter planen gifte seg i byen Taormina på Sicilia i Italia. 

7. februar lanserte Tone sin egen kleskolleksjon i samarbeid med det danske merket Designer's Remix. På lanseringsfesten på restauranten Bølgen og Moi, virket paret svært forelsket. Aksel holdt rundt kjæresten og de sendte hverandre forelskede blikk.

Hennie var stolt av Tone og skrøt av kolleksjonen. Skuespilleren ble også spurt om hva han synes om å se kjæresten på TV. 

- Jeg elsker den dama der, så det har jeg det helt fint med, sa Hennie til Se og Hør. 

Få dager senere deltok Tone i den svenske Melodifestivalen, men Aksel var usikker på om han kunne komme fordi «Hodejegerne» var nominert til den engelske filmprisen BAFTA. 

- Det kommer an på når flyene går, men jeg har superlyst til å være der, sa Hennie som ikke var tilstede da Tone og duettpartneren Erik Segerstedt gikk videre.  

Har holdt seg unna Twitter i flere uker
Aksel er vanligvis svært aktiv på Twitter, men har ikke skrevet noe nytt siden han 8. februar sendte en lykkeønskning til Tone før konkurransen i Sverige.  

«Klin til verdens beste Tone Damli! I morgo er det showtime Hello Mello!» skrev Hennie. 

Mens Aksel har holdt seg unna Twitter, har Tone vært uvanlig stille på sin blogg. Hun har skrevet noen innlegg om Melodifestivalen og kleskolleksjonen sin, men har ikke nevnt Hennie siden et innlegg 4. januar da paret feiret nyttårsaften i Sør Afrika. 

Hennie og Damli har vært travle på hver sin kant. Aksel fullførte nylig innspillingen av filmen «The Last Knights», der han blant annet spiller mot superstjernen Morgan Freeman.

Nå spiller han inn filmen «Pioneer» om det norske oljeeventyret. Tone har som kjent lansert en egen kleskolleksjon. I tillegg er hun dommer i «Idol» og spilt inn realityserien «Tone».
LES OGSÅ: Bryllupsdrømmene som brast

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer