TOMKATS NYE HJEM: Tom Cruise frykter angrep fra utenomjordiske vesner og har derfor fått firmaet Powerhouse til å spesialdesigne et underjordisk tilfluktsetd. Foto: All Over Press
TOMKATS NYE HJEM: Tom Cruise frykter angrep fra utenomjordiske vesner og har derfor fått firmaet Powerhouse til å spesialdesigne et underjordisk tilfluktsetd. Foto: All Over PressVis mer

Her er Tom Cruises bunker

Har Tom Cruise virkelig gått fra vettet denne gangen eller vet han noe vi ikke vet?

SEHER.NO: Hollywood-stjernen Tom Cruise (45) planlegger å bygge en underjordisk bunker til den nette sum av 10 millioner dollar, forteller en kilde til Star magazine ifølge nettstedet azcentral.com.

Grunnen til at han har valgt å få i gang byggverket skal være at han frykter verdens undergang.

"Mission Impossible"-stjernen som er en ivrig scientolog-tilhenger tror visstnok at den onde herskeren Xenu skal angripe jorden.

Derfor har han designet et sted hvor han og familien kan gjemme seg under deres hjem i Colorado.

- Det er et uavhengig underjordisk tilfluktssted med et høy-teknologisk luftrensende system hvor opptil ti personer kan overleve i mange år, sier intervjuobjektet til bladet.

Vi som ikke har råd til å bygge oss en fancy bunker når verdens undergang kommer, får heller krysse fingrene for at Tom egentlig bare er redd for å miste kona Katie (28) og derfor vil oppbevere henne utilgjengelig for andre menn.

LES HER: Ravi gjør som Cruise