Her er Tigers påståtte elskerinner

Tiger Woods hevdet ekteskapet bare var et skalkeskjul, og hadde sex med elskerinne i huset han deler med kona.

TO ELSKERINNER: Jaimee Grubbs og Rachel Uchitel skal begge ha hatt sine affærer med golfstjernen Tiger Woods. I hvert fall ifølge diverse medier.  Foto: Stella Pictures/Scanpix
TO ELSKERINNER: Jaimee Grubbs og Rachel Uchitel skal begge ha hatt sine affærer med golfstjernen Tiger Woods. I hvert fall ifølge diverse medier. Foto: Stella Pictures/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Etter en liten kjøretur krasjet Tiger Woods (33) i en brannhydrant for cirka en uke siden, før hanså kjørte inn i et tre på naboens eiendom utenfor Orlando i Florida. Det ble starten på ett nett av skandaler for verdens beste golfspiller, som nå har nærmest et dusin påståtte elskerinner å forholde seg til.

Ifølge TMZ skal Tiger ha fortalt en av dem at ekteskapet bare var et skalkeskjul for oppmerksomhetens skyld, ifølge en av jentenes advokat.

Advokaten, Michael O'Quinn, som ikke vil at jenta skal identifiseres, forteller at hennes klient skal ha møtt gofstjernen på Roxy Nightclub i Orlando i 2004. På den tiden var Tiger "bare" forlovet. Jenta, en 20 år gammel servitrise som jobbet der, hevder at hun ble med ham hjem og hadde sex samme kveld. Affæren skal ha vart i to år.

Ved et stadium skal jenta ha sagt at hun ville ut av forholdet, ettersom Woods allerede hadde giftet seg med Elin Nordegren. Det var da at Tiger fortalte henne at ekteskapet var der bare for "imagets" og oppmerksomhetens skyld.

Men det stopper ikke der: Søndag kom påstanden om enda en elskerinne for den søkkrike idrettsstjernen. Antallet elskerinner er nå oppe i fem, skriver US Magazine. Seks hvis man regner med jenta fra Rocxy Nightclub, og enda flere om man tar med de anonyme jentene som er omtalt.

Mindy Lawton, en 33 år gammel restaurant-eier, forteller nemlig News of the World at hun og Tiger hadde intenst seksuelt forhold til hverandre i ett års tid. Det hele skal ha startet i mai 2006.

- Han likte det ganske røft, og likte å røske meg i håret mens vi hadde sex. Han ville også at jeg skulle snakke skittent til ham, men det å dra i håret mitt var det som virkelig tente ham, sier Lawton til avisen.

I motsetning til de andre elskerinnene, som håpet at forholdet deres til idrettskjekkasen var på mer enn bare det fysiske plan, innrømmer Lawton at "alt han ville ha var sex" og at han var "en selvopptatt, hjerteløs mann".

En av hennes mest sjokkerende avsløringer er at det hadde sex mange ganger i hans eget familiehus i Isleworth, Florida. Ifølge Lawton, skal de to ha hatt sex i fem forskjellige deler av huset, inkludert TV-rommet, dusjen, stua og garasjen. Et rom kom derimot ikke på tale: Hans og konas soverom...

- Jeg så soverommet hans, men jeg fikk ikke komme inn der. Han ville ha sex overalt, men ikke der han pleier å sove med Elin, forteller hun til US Magazine.

Her er kvinnene som er nevnt som mulige elskerinner av Tiger Woods:

Mindy Lawton (33): Servitrise som utpekes som en av Tiger Woods første elskerinner.

Kalika Moquin (27): Pr-kvinne som jobbet på en nattklubb i Las Vegas da hun traff ham. Ifølge Daily Mirror skal Tiger ha sagt til henne at han ville gå fra kona sin om Kalika ville det.

Rachel Uchitel (34): Festfikser fra New York. Den første som ble utpekt som Tigers elskerinne.

Holly Sampson (36): Kjent pornostjerne.

Jamie Jungers (26): Undertøysmodell fra Las Vegas, som skal havært utro mot sin egen kjæreste.

Jaimee Grubbs (24): Coctailservitrise som hevder hun traff Tiger på en nattklubb i Las Vegas for to og et halvt år siden.

TV-dame: Programleder som selv er gift, skal ha vært den store snakkisen under  PGA-konkurransen for et år siden, etter at det ryktes at hun var Tigers nye flørt.

En nabo: Ifølge The Sun skal det være snakk om enda en elskerinne, som bor like i nærheten av Tiger Woods og Elin Nordegren - i Orland, Florida.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Så mye fikk hun for å holde kjeft om Tiger
Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer