Her er tidenes vakreste Oscar-kjoler

Hollywood-stjernene kniver ikke bare om de gylne Oscar-statuettene, men også om å stråle på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert

Se kjoledelen fra vår spesialsending øverst i saken, og hele sendingen nede i saken.

SEOGHØR.NO: Natt til mandag går den 87. Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles.

Stjernene vil strømme til den røde løperen, pyntet i sin fineste stas.

De store motehusene og juvelérerne har gjerne samarbeidet med superstjernene i lang tid, for å sikre at de tar seg best mulig ut på verdens mest prestisjefylte filmprisutdeling.

Selv de flotteste Hollywood-skuespillerne begår motetabber på Oscar innimellom, mens andre ganger glimter de virkelig til - og tar pusten fra alle på den røde løperen.

Se hele vår Oscar-spesial her: 

I fjor var «Blue Jasmine»-stjernen Cate Blanchett (45) blant prisutdelingens vakreste. Hun imponerte i en eventyrlig kjole fra Armani Privé, som ifølge Hollywood Reporter var verdt omlag 750.000 kroner.

MOTEFAVORITT (f.v): Skuespiller Cate Blanchett har en rekke ganger fått kjoleskryt på Oscar-utdelingen. Som for denne lekre Armani Privé-kjolen i 2007, denne originale Givenchy Couture-kjolen i 2011, og igjen Armani Privé på fjorårets prisutdeling.  Foto: Stella Pictures/All Over Press
MOTEFAVORITT (f.v): Skuespiller Cate Blanchett har en rekke ganger fått kjoleskryt på Oscar-utdelingen. Som for denne lekre Armani Privé-kjolen i 2007, denne originale Givenchy Couture-kjolen i 2011, og igjen Armani Privé på fjorårets prisutdeling. Foto: Stella Pictures/All Over Press Vis mer

Saken fortsetter under bildet.

Se og Hørs eget motepoliti, kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby, kåret «Ringenes Herre»-skjønnheten til en av sine favoritter på Oscar-utdelingen 2014.

- Kjolen fra Armani på Cate ser nesten ut som den er limt på huden hennes. Hun ser ut som en morderne eventyrprinsesse. Teamet rundt Cate har skapt den optimale helheten, sa Jan Thomas om den rådyre designerkjolen.

Mens vi venter i spenning på å få se hva stjernene har iført seg på årets Oscar-utdeling, varmer vi opp med et tilbakeblikk på noen av de aller flotteste Oscar-kjolene gjennom tidene!

Få med deg alt om årets store Oscar-fest i Se og Hør TVs store spesialsending mandag 23. februar.

Se flere motehøydepunkter fra tidligere år nedenfor!

De best kledde på Oscar-utdelingen i 2009:

De best kledde på Oscar-utdelingen i 2013:

LES OGSÅ: Slaktes etter toppløs-debut

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer