Her er tidenes vakreste Oscar-kjoler

Hollywood-stjernene kniver ikke bare om de gylne Oscar-statuettene, men også om å stråle på den røde løperen.

Publisert
Sist oppdatert

Se kjoledelen fra vår spesialsending øverst i saken, og hele sendingen nede i saken.

SEOGHØR.NO: Natt til mandag går den 87. Oscar-utdelingen av stabelen i Los Angeles.

Stjernene vil strømme til den røde løperen, pyntet i sin fineste stas.

De store motehusene og juvelérerne har gjerne samarbeidet med superstjernene i lang tid, for å sikre at de tar seg best mulig ut på verdens mest prestisjefylte filmprisutdeling.

Selv de flotteste Hollywood-skuespillerne begår motetabber på Oscar innimellom, mens andre ganger glimter de virkelig til - og tar pusten fra alle på den røde løperen.

Se hele vår Oscar-spesial her: 

I fjor var «Blue Jasmine»-stjernen Cate Blanchett (45) blant prisutdelingens vakreste. Hun imponerte i en eventyrlig kjole fra Armani Privé, som ifølge Hollywood Reporter var verdt omlag 750.000 kroner.

Saken fortsetter under bildet.

Se og Hørs eget motepoliti, kjendisstylist Jan Thomas Mørch Husby, kåret «Ringenes Herre»-skjønnheten til en av sine favoritter på Oscar-utdelingen 2014.

- Kjolen fra Armani på Cate ser nesten ut som den er limt på huden hennes. Hun ser ut som en morderne eventyrprinsesse. Teamet rundt Cate har skapt den optimale helheten, sa Jan Thomas om den rådyre designerkjolen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer